Iemand succes wensen kan voor vele gelegenheden. Je kunt iemand succes wensen voor een examen, operatie, nieuwe baan, studie of voor de toekomst. Je kunt succes teksten schrijven op een kaartje of mondeling zeggen. Weet jij niet goed hoe je iemand dit kunt wensen? Maak dan gebruik van de teksten op deze pagina.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Succes

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Succes teksten op een rij

Succes teksten voor op een kaartje

(Bron: Greetz.nl)

Je kunt succes teksten gebruiken op een kaartje of in een berichtje per mail of telefoon. Het geeft goede moed en zelfvertrouwen zodat je met een goed gevoel naar je nieuwe baan, examen, operatie of studie gaat. De teksten zijn er in verschillende vormen. Van lange en zakelijke tot korte en grappige varianten.

Succes teksten nieuwe baan

Heb jij een nieuwe baan of ken je iemand die binnenkort gaat beginnen met een nieuwe baan? Het kan dan erg fijn zijn om die persoon succes te wensen. De succes teksten nieuwe baan kunnen een goed gevoel geven tijdens de eerste dagen dat iemand met een nieuwe baan begint. Je kunt de teksten gebruiken op een leuk kaartje. Geef iemand een steuntje in de rug tijdens de soms spannende eerst dagen van een nieuwe baan.

Succes kaart

(Bron: Greetz)

Bij een examen

Voor veel mensen is de examentijd een hele stressvolle en spannende tijd. Een kaartje kan helpen de rust te vinden tijdens deze periode en om uiteindelijk met een goed gevoel de examenzaal te betreden. Je kunt de teksten schrijven op een kaartje of in een mailtje.

Over het algemeen worden kaartjes met leuke teksten als er prettig ervaren onder verschillende studenten. Dit geldt ook voor de studenten die in het hoger onderwijs examen moeten doen.

Succes teksten en wensen voor op een kaart?

Mensen succes wensen doe je meestal met een leuke tekst, zin of gedicht. Met de teksten en gedichten laat je weten dat je aan iemand denkt of duimt voor een lastige opgave zoals een presentatie of examen. De meeste mensen gebruiken voor ‘kleine of korte’ opgaven een telefoon of mail. Voor een langere of moeilijkere opgave zijn de kaartjes nog steeds het meest intrek.

Je kant het kaart

(Bron: Greetz.nl)

Succes teksten voorbeelden:

 • Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen
 • Het is de tegenwind die de vlieger doet stijgen
 • Wie beweert dat iets niet kan, mag degene die ermee bezig is absoluut niet storen
 • Sommige mensen dromen van grootse dingen, terwijl anderen wakker blijven en ze realiseren
 • Success usually comes to those who are too busy to be looking for it. [Henry David Thoreau]
 • Things work out best for those who make the best of how things work out. [John Wooden]

Good luck

Korte teksten:

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen.

Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

De top is slechts het excuus voor de beklimming.

Geluk is nooit definitief, mislukking kan dat wel zijn.

Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren.

Succes teksten voor op een kaartje

 • Je kunt niet falen, tenzij je opgeeft.
 • Beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.
 • Wees tevreden met minder, dan krijg je meer.
 • Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren.
 • Het krachtigste medicijn voor ellende is loslaten.
 • Het meervoud van lef is leven.
Good luck kaart

(Bron: Greetz)

Nieuwe baan teksten

 • Een nieuwe baas, een nieuwe baan
  Ga er maar flink tegenaan
  Veel plezier in dit nieuwe leven
  Maak er wat van en blijf streven
 • Wat heerlijk voor je,
  een nieuwe job.
  Alweer wat dichter bij de top.
 • Geweldig! Die nieuwe uitdaging ja je aan.
  Heel veel plezier in je nieuwe baan.
 • Wij wensen jou veel plezier en geluk
  met jouw nieuwe carrièrestap.

Succes teksten

Succes

Bron: Greetz

Examen teksten:

Echte leiders moeten bereid zijn alles op te offeren voor de vrijheid van hun mensen

Onze grootste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn

Speciaal voor jou deze dikke duim,
dan kan je de examens zeker aan.
Hopelijk verdien je dan een pluim,
dan mag je naar de volgende categorie gaan.

Met dit klavertje vier,
wens ik je veel geluk.
Hopelijk gaat het allemaal goed,
dan kan je dag niet meer stuk!

Zet 'm op kanjer je kan het

(Bron: Greetz.nl)

Veel geluk

Bron: Greetz

Hieronder zijn nog enkele mooie gedichtjes te vinden over succes wensen.

Gedicht 1: Op Weg naar Succes

Op weg naar succes, stap voor stap, Jij hebt de kracht, de moed, het juiste trap. Laat elke hindernis een steen zijn om te verleggen, En laat elke dag jouw succes versterken.

Moge de deuren van geluk zich voor je openen, En de sleutel tot succes zij aan zij lopen. Met vastberadenheid en een glimlach op je gezicht, Ben ik ervan overtuigd dat je elke hoogte bereikt.

Gedicht 2: Succes in Overvloed

Succes is als regen, een zegen van boven, Moge het over je stromen, als een zee van loven. Elke inspanning, elk moment van toewijding, Brengt je dichter bij succes, zonder twijfeling.

Laat jouw reis doorspekt zijn met triomfen, En moge het pad van succes nooit krimpen. Met vastberadenheid en een visie helder, Zul je elke uitdaging overwinnen, keer op keer.

Gedicht 3: De Sleutel tot Succes

De sleutel tot succes ligt in jouw hand, Open de deur naar de toekomst, zo grand. Elke stap is een dans naar het onbekende, Moge jouw reis worden beloond, meer dan verwacht.

Succes is geen toeval, het is een keuze, Gemaakt door degenen met visie en poeze. Laat je dromen vliegen, als een vrije geest, Moge je reis van succes altijd het beste.

Gedicht 4: Vleugels van Succes

Moge je vleugels van succes krijgen, Zodat je hoog boven de wolken zult stijgen. Laat jouw doelen als sterren aan de hemel schijnen, En moge elk succesverhaal van jou getuigen.

De weg naar succes is soms geplaveid met pijn, Maar moge je moedig blijven, krachtig, klein. Met elke hindernis, een sprong omhoog, Succes is van jou, als een kostbare belofte.

Gedicht 5: Een Dans van Succes

Het podium van succes wacht op jou, Dus dans door het leven, geef het kou noch kou. Met elke stap, een nieuwe melodie, Moge je dans van succes pure harmonie.

Laat je doelen een danspartner zijn, In de choreografie van triomfen en schijn. Met een glimlach als je trouwe metgezel, Zul je stralen in succes, zo helder als een ster.

Gedicht 6: Het Pad van Succes

Op het pad van succes, met elke stap, Moge je balanceren als een koorddanser, zonder enig gap. Laat de obstakels slechts uitdagingen zijn, Die je met vastberadenheid en moed weerstaat, heel fijn.

Succes is een reis, geen bestemming vast, Dus geniet van elke mijlpaal, nu en in het verleden. Laat de horizon van succes zich eindeloos uitstrekken, En moge elk moment van je reis worden belicht, zowel groot als klein.

Gedicht 7: Succes in Overvloed

Moge het succes in overvloed naar je toe komen, Als golven die de kust op een warme dag beroemen. Laat elk doel een vlam zijn diep van binnen, En laat elke overwinning jouw hart overwinnen.

Succes is als een tuin die je hebt gezaaid, Elke zorgvuldig geplante bloem zal bloeien in de tijd. Dus koester de zaden van hoop en geloof, En laat jouw pad van succes als een sprookje weef.

Gedicht 8: De Kracht van Succes

De kracht van succes ligt in jou, Laat het stralen als de ochtenddauw. Elke droom is een zaadje geplant, Moge het uitgroeien tot een bloeiend land.

Laat jouw wilskracht als een rivier stromen, En moge het je naar een oceaan van succes meenemen. Met doorzettingsvermogen en een positieve geest, Zul je de hoogste toppen bereiken, de mooiste en het meest.

Voel je vrij om deze voorbeeldzinnen aan te passen aan de persoonlijke context en situatie waarvoor je de succeswensen wilt gebruiken. Elk gedichtje is bedoeld om positieve energie en aanmoediging te brengen aan de persoon op weg naar succes.

Vond je het artikel dat te maken heeft met succes teksten leuk en/of informatief? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website.

4.4/5 - (50 stemmen)