Een 4 jarige feliciteren? Doe dit met een originele verjaardagswens. Als een kind 4 jaar wordt is dat een mijlpaal in zijn bestaan. En bij een dergelijke mijlpaal behoort natuurlijk ook een groot feest. Een kind krijgt op 4-jarige leeftijd vaak heel veel cadeautjes en dergelijke. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar soms is het ook leuk om wat anders te geven. Bijvoorbeeld een leuk kaartje met een sterke tekst erop. Op die manier laat je zien aan het 4-jarige kind dat je hem of haar zeer waardeert. Je waardeert het bijvoorbeeld dat hij of zij nog een toekomst voor zich heeft. Een leuke kaart aan een cadeau toevoegen is dan ook aan te raden. Bekijk hieronder enkele leuke gefeliciteerd 4 jaar teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd 4 jaar teksten in een overzicht

Gefeliciteerd 4 jaar

(Bron: Greetz.nl)

 • Leuke tekst

Iemand die 4 jaar is, staat doorgaans nog in de bloei van zijn leven. Veel kinderen kunnen nog niet lezen op 4-jarige leeftijd, en dit zorgt er dan ook voor dat de kaartjes niet gelezen kunnen worden. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Als je een makkelijke tekst op een kaartje zet, zal dit erin resulteren dat een kaartje voorgelezen kan worden door bijvoorbeeld de ouders. Op die manier krijgt zo’n kaartje veel meer waarde en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel te noemen.

Een leuke tekst die je op een kaartje kan zetten is bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd met verjaardag. 4 jaar en nog een gouden toekomst te gaan” Of: “Gefeliciteerd met je verjaardag. Nog even en je mag naar school!” Dergelijke teksten zullen zeker aanslaan en dat is natuurlijk een voordeel te noemen

Persoonlijke verjaardagswens op een kaartje

Zeker als je de tekst ook nog eens op een mooi kaartje weet te zetten. Het voordeel van een dergelijk cadeau is dat het niet duur hoeft te zijn en dat een kind er toch heel veel waarde uit kan halen. Het is namelijk iets wat lang beklijft, want emotionele waarde is doorgaans sterker dan materiële waarde. Je kunt zelf kiezen wat voor kaartje je geeft en ook het soort tekst. Zo heb je het ultieme persoonlijke cadeau voor iemand die 4 jaar is geworden.

4 jaar

(Bron: Greetz)

Enkele leuke 4 jaar verjaardagswensen

 • Elk kind dat 4 jaar wordt
  brengt liefde, vrede en geluk
  en met deze dubbele portie
  kan de toekomst niet meer stuk.
  Gefeliciteerd met [naam]
 • Omdat je zo’n aardig meisje bent op vele manieren
  wil ik jouw 4e verjaardag speciaal versieren
  met een kleurig bloemetje en een hartelijke groet
  want wie goed doet, goed ontmoet
4 jaar kaart

Bron: Greetz

Hieronder zijn meer gefeliciteerd 4 jaar teksten te vinden, voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Meer felicitatie teksten

 1. Gefeliciteerd met je vierde verjaardag! Vier jaar geleden werd de wereld een stukje mooier toen jij geboren werd. Geniet van deze speciale dag en alle avonturen die nog komen gaan.
 2. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar vol liefde in ons hart! Van harte gefeliciteerd met je vierde verjaardag. Moge deze dag gevuld zijn met lachen, plezier en onvergetelijke momenten.
 3. Hiep hiep hoera, je bent nu al vier jaar! Wat ben je snel groot geworden. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Moge je dag gevuld zijn met leuke verrassingen en heel veel lekkers.
 4. Op je vierde verjaardag wens ik je een dag vol blije momenten, kleurrijke cadeautjes en een taart zo zoet als jij! Van harte gefeliciteerd, kleine avonturier.
 5. Vier jaar geleden begon het mooiste hoofdstuk van je leven. Vandaag vieren we jou, de hoofdpersoon van dit geweldige avontuur. Gefeliciteerd met je vierde verjaardag!
 6. Hoera! Je bent nu vier jaar oud en straalt als nooit tevoren. Moge je dag net zo stralend en vrolijk zijn als jouw lach. Gefeliciteerd met deze bijzondere dag.
 7. Vandaag is het jouw dag, kleine vriend! Vier jaar geleden veranderde ons leven voorgoed, en sindsdien heb je ons hart gestolen. Gefeliciteerd met je vierde verjaardag!
 8. Vier jaar geleden begon je reis door het leven, en wat een prachtige reis is het tot nu toe geweest. Op deze speciale dag wens ik je nog veel meer vreugde, avontuur en liefde. Gefeliciteerd!
 9. Happy Birthday, kleintje! Vier kaarsjes symboliseren vier jaar vol liefde, gelach en onvergetelijke momenten. Moge je vierde verjaardag net zo speciaal zijn als jij bent.
 10. Van peuter naar kleuter, wat gaat de tijd toch snel! Gefeliciteerd met je vierde verjaardag. Moge je dag gevuld zijn met plezier, vriendjes, en natuurlijk heel veel cadeautjes.
 11. Vier jaar geleden werd de wereld een stukje leuker, kleurrijker en levendiger. Jij bent de reden voor al die vreugde. Gefeliciteerd met je vierde verjaardag, lieve schat!
 12. Op deze bijzondere dag wens ik je niet alleen een geweldige verjaardag, maar ook een jaar vol nieuwe ontdekkingen, vriendschappen en groei. Gefeliciteerd met je vierde levensjaar!
 13. Vier kaarsjes op de taart, vier jaar vol vrolijkheid in ons hart. Gefeliciteerd met je verjaardag, kleine prins(es). Moge je dag net zo magisch zijn als jij bent.
 14. Hip hip hoera! Je bent nu vier jaar oud, en je straalt als een ster. Moge jouw dag net zo stralend en schitterend zijn als jij. Gefeliciteerd met deze speciale dag!
 15. Vandaag vieren we jou, jouw avonturen, jouw glimlach en jouw groei. Gefeliciteerd met je vierde verjaardag! Moge het een dag zijn vol liefde, geluk en leuke verrassingen.
 16. Op je vierde verjaardag wens ik je niet alleen een geweldige dag, maar ook een jaar vol speelplezier, nieuwe vriendjes en fantastische ontdekkingen. Gefeliciteerd, kleine ontdekkingsreiziger!
 17. Vier jaar geleden werd de wereld verrijkt met jouw aanwezigheid. Op deze speciale dag wens ik je alle geluk, liefde en avontuur dat het leven te bieden heeft. Gefeliciteerd!
 18. Van baby naar peuter en nu naar kleuter, je groeit zo snel! Gefeliciteerd met je vierde verjaardag. Moge deze dag net zo bijzonder zijn als jij bent.
 19. Hiep hiep hoera voor de jarige! Je bent nu vier jaar oud en klaar voor een dag vol plezier, spelletjes en lekkernijen. Gefeliciteerd met je speciale dag!
 20. Op je vierde verjaardag wens ik je niet alleen veel cadeautjes, maar ook een overvloed aan liefde, gelach en knuffels. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, lieve viervoeter!

Meer leuke verjaardagsteksten:

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Vond je het een nuttig artikel? Het delen van de pagina stellen wij erg op prijs.

3.8/5 - (6 stemmen)