Een 4 jarige feliciteren? Doe dit met een originele verjaardagswens. Als een kind 4 jaar wordt is dat een mijlpaal in zijn bestaan. En bij een dergelijke mijlpaal behoort natuurlijk ook een groot feest. Een kind krijgt op 4-jarige leeftijd vaak heel veel cadeautjes en dergelijke. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar soms is het ook leuk om wat anders te geven. Bijvoorbeeld een leuk kaartje met een sterke tekst erop. Op die manier laat je zien aan het 4-jarige kind dat je hem of haar zeer waardeert. Je waardeert het bijvoorbeeld dat hij of zij nog een toekomst voor zich heeft. Een leuke kaart aan een cadeau toevoegen is dan ook aan te raden. Bekijk hieronder enkele leuke gefeliciteerd 4 jaar teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd 4 jaar teksten in een overzicht

Gefeliciteerd 4 jaar

(Bron: Greetz.nl)

 • Leuke tekst

Iemand die 4 jaar is, staat doorgaans nog in de bloei van zijn leven. Veel kinderen kunnen nog niet lezen op 4-jarige leeftijd, en dit zorgt er dan ook voor dat de kaartjes niet gelezen kunnen worden. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Als je een makkelijke tekst op een kaartje zet, zal dit erin resulteren dat een kaartje voorgelezen kan worden door bijvoorbeeld de ouders. Op die manier krijgt zo’n kaartje veel meer waarde en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel te noemen.

Een leuke tekst die je op een kaartje kan zetten is bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd met verjaardag. 4 jaar en nog een gouden toekomst te gaan” Of: “Gefeliciteerd met je verjaardag. Nog even en je mag naar school!” Dergelijke teksten zullen zeker aanslaan en dat is natuurlijk een voordeel te noemen

Persoonlijke verjaardagswens op een kaartje

Zeker als je de tekst ook nog eens op een mooi kaartje weet te zetten. Het voordeel van een dergelijk cadeau is dat het niet duur hoeft te zijn en dat een kind er toch heel veel waarde uit kan halen. Het is namelijk iets wat lang beklijft, want emotionele waarde is doorgaans sterker dan materiële waarde. Je kunt zelf kiezen wat voor kaartje je geeft en ook het soort tekst. Zo heb je het ultieme persoonlijke cadeau voor iemand die 4 jaar is geworden.

4 jaar

(Bron: Greetz)

Enkele leuke 4 jaar verjaardagswensen

 • Elk kind dat 4 jaar wordt
  brengt liefde, vrede en geluk
  en met deze dubbele portie
  kan de toekomst niet meer stuk.
  Gefeliciteerd met [naam]
 • Omdat je zo’n aardig meisje bent op vele manieren
  wil ik jouw 4e verjaardag speciaal versieren
  met een kleurig bloemetje en een hartelijke groet
  want wie goed doet, goed ontmoet
4 jaar kaart

Bron: Greetz

Meer leuke verjaardagsteksten:

Heb je een vraag, wil je een correctie doorgeven of een opmerking plaatsen? Reageer dan hieronder. Vond je het een nuttig artikel? Het delen van de pagina stellen wij erg op prijs.