Iemand die 50 wordt heeft natuurlijk al veel meegemaakt in zijn leven. 50 jaar is namelijk de leeftijd dat je al veel hebt meegemaakt en al veel dingen in het leven kunt overdenken. Maar het is bovendien ook de leeftijd waarop je de balans van het leven op kan gaan maken, en nagaan wat je nog precies wilt doen in het verdere leven. Hoe dan ook: ken je iemand die 50 jaar is geworden dan hoort daar een toepasselijk cadeau bij.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Een leuke originele, verjaardagswens is namelijk iets wat iedereen wel kan waarderen. Een leuke tekst met een persoonlijk kaartje is een ideale toevoeging op een cadeau die je al zou geven aan je naasten. Natuurlijk kun je ook een kaartje sturen als je niet van plan bent om er naartoe te gaan. Misschien wonen ze wel heel ver weg. Bekijk hieronder enkele leuke 50 jaar gefeliciteerd teksten voor op een kaartje.

50 jaar gefeliciteerd teksten en leuke ideeën voor op een kaart

Gefeliciteerd 50 jaar

(Bron: Greetz.nl)

Leuke teksten zijn belangrijk op kaartjes voor iemand die 50 jaar is geworden. Hiermee laat je namelijk echt zien dat je iemand hoog in achting hebt staan en dat is natuurlijk zeer belangrijk. Maar veel kaartjes die je ziet hebben doorgaans zeer standaardteksten erop. Maar als je er wilt uit springen, is het natuurlijk van belang dat je geen standaard tekst hebt, maar daarentegen een hele leuke tekst op het kaartje zet.

Een leuke tekst die je op een kaartje kan zetten is bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd! 50 jaar oud en nog een leven voor je!” Of: “Nu begint het leven pas. 50 is het nieuwe 20!” Dergelijke teksten zijn natuurlijk zeer leuk en ludiek. Natuurlijk kun je het ook persoonlijker maken. Dat ligt geheel aan je voor keur.

Waardering blijken

Een kaartje met leuke tekst voor iemand die 50 jaar is, is ideaal omdat dit ervoor zorgt dat ze echt weten dat je het goed met ze voor hebt. Dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen, want het is altijd belangrijk als mensen door hebben dat je ze waardeert. Op die manier kun je er ook voor zorgen dat ze jou meer gaan waarderen als mens en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Liefde maakt de wereld een stuk mooier.

50 jaar gefeliciteerd Engels

50 jaar teksten, gedichten en mooie spreuken om een man of vrouw te feliciteren

 • Je jonge leven ging zo vlug voorbij,
  Maar kijk niet meer terug dat is voorgoed voorbij.
  De beste jaren komen nou,
  Dus geniet maar gauw
  Al wordt je ouder en grijs,
  Niemand brengt jou meer van de wijs.
 • Pas op! Brandgevaar! 50 kaarsen dit jaar.
 • Eindelijk 50 jaar, krijg je een sigaar
 • Abraham lijkt geen 50, maar 30 met 20 jaar extra levenservaring

Meer felicitatie teksten om de 50 jarige te feliciteren

Lieve Abraham, nu een aantal jaartjes erbij.

 

Ik ben nu 50, wat een feest. Alleen ik wilde graag 40 zijn, dan was het pas echt een goed feest.

 

Hier verjaart een ouwe taart

 

Heden ben je 50 jaren
weg met zorgen en verdriet
en vergeet het niet
jouw tweede jeugd staat klaar
jij wordt zeker 100 jaar

 

Felicitatie tekst

Greetz

Leuke kaartjes om te feliciteren:

50 jaar

(Bron: Greetz.nl)

50 jaar kaart

(Greetz.nl)

Verjaardagskaart

Bron = Greetz

Meer leuke teksten om te feliciteren:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail verzonden worden aan info [at] tekst.nl. Vond je dit een nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst.

Last updated: zaterdag 30 oktober 2021