Iemand feliciteren met de geboorte van zijn of haar zoon? Leuke teksten en kaartjes! Hoera, er is een jongen geboren! Wil jij iemand in je omgeving feliciteren met de geboorte van een zoon? De geboorte van een kind is en blijft een heel bijzonder moment. Iets wat je niet zomaar, zonder een felicitatie, aan je voorbij kunt laten gaan. Of het nou de geboorte van een eerste, tweede of zesde kind is. Na een zwangerschap van 9 maanden en een bevalling wil je de ouders natuurlijk wel feliciteren met hun zoon. Lees hieronder meer over de gefeliciteerd geboorte zoon teksten en leuke kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd geboorte zoon teksten en kaartjes

Gefeliciteerd geboorte zoon

(Bron: Greetz.nl)

Oké, de kaart is uitgezocht en ligt voor je op tafel. Tja, welke tekst ga je erin schrijven? Wil je origineel zijn of vind je een iets minder unieke tekst ook wel goed?

Voor de nodige inspiratie vind je hieronder diverse felicitatieteksten die passen bij de geboorte van een zoon. Zo’n kaartje met een mooie tekst is ook een mooie herinnering voor later. De kleine man kan dan zelf lezen wie hem allemaal een felicitatie heeft gestuurd.

Korte, krachtige felicitaties

Felicitatie geboorte zoon kaart

(Bron: Greetz.nl)

 • Heel veel liefde en geluk met jullie kleine uk.
 • Met z’n drieën kan het niet meer stuk, we wensen jullie veel geluk.
 • Gefeliciteerd met jullie kanjer! Alle geluk van de wereld met z’n drietjes.
 • Zo veel geluk maar o zo klein verpakt. Gefeliciteerd met de kleine.
Kaart geboorte zoon

Bron: Greetz

Langere felicitaties geboorte van een zoon

 • Hallo allerliefste jongen, daar ben je dan.
  Niet alleen je ouders, maar ook wij hebben lang op je gewacht.
  We komen snel naar je kijken hoe lief je lacht.
 • Een baby maakt jullie liefde voor elkaar sterker,
  De dagen korter, de nachten langer,
  Je bankrekening kleiner, het huis zonniger,
  De kleren viezer, minder krijgen, meer geven,
  En de toekomst nog meer waard om voor te leven.
 • Twee slaperige ogen kijken je aan,
  Twee ogen om bij stil te staan.
  Een nieuw leven en een nieuw begin,
  Een prachtige uitbreiding van jullie als gezin.
 • Een kleine jongen,
  Zo teer en zo fijn.
  Een prachtige zoon,
  Om trots én verliefd op te zijn.
 • Een klein mensje, een prachtig nieuw leven.
  Een zoon geboren waar jullie de mooiste momenten mee gaan beleven.
  En die door alle nodige zorg en liefde is omgeven.
Hoera een zoon

(Bron: Greetz)

Meer felicitatie teksten

 1. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Wat een vreugdevolle gebeurtenis om te vieren. Moge zijn leven gevuld zijn met liefde, geluk en onvergetelijke momenten.
 2. Welkom in de wereld, kleine prins! Jullie gezin is nu compleet met de komst van deze schattige zoon. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige geschenk.
 3. Hoera! Een nieuwe avonturier is geboren. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Moge zijn leven een reis zijn vol liefde, lachen en bijzondere mijlpalen.
 4. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoon! Moge zijn dagen gevuld zijn met babygeur, schattige lachjes en het pure geluk van ouderschap.
 5. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine man! Moge hij opgroeien tot een krachtige, gezonde en gelukkige jongeman.
 6. Een nieuw hoofdstuk begint met de geboorte van jullie zoon. Gefeliciteerd met dit geweldige geschenk en moge zijn leven gevuld zijn met liefde en zegeningen.
 7. Hiep hiep hoera voor de kersverse ouders van een zoon! Van harte gefeliciteerd met deze prachtige toevoeging aan jullie familie. Moge zijn dagen vol vreugde zijn.
 8. Wat een vreugdevol nieuws! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Moge zijn leven een bron zijn van geluk, gezondheid en voorspoed.
 9. Welkom op aarde, kleintje! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Moge elk moment met hem een kostbaar geschenk zijn dat jullie harten vervult met liefde.
 10. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie zoon! Moge zijn leven een avontuur zijn van groei, liefde en ontelbare vreugdevolle momenten.
 11. Happy Birthday aan jullie zoon! Wat een geweldig nieuws om te horen. Moge zijn leven net zo helder en stralend zijn als de dag van zijn geboorte.
 12. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met jullie zoon. Moge zijn dagen gevuld zijn met babygeluiden, tederheid en heel veel liefde van jullie als ouders.
 13. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Moge hij opgroeien in een wereld vol mogelijkheden en kansen. Jullie hebben nu een prachtige toekomstige man in huis!
 14. Gefeliciteerd met jullie kleine prins! Moge zijn leven een sprookje zijn vol geluk, gezondheid en de onvoorwaardelijke liefde van zijn trotse ouders.
 15. Welkom in de wereld, jongeman! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Moge hij opgroeien tot een sterke, wijze en liefdevolle persoon.
 16. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Moge zijn aanwezigheid jullie leven verrijken en elk moment magisch maken.
 17. Happy Birthday aan jullie kleintje! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Moge zijn leven worden gevuld met avonturen, ontdekkingen en onmetelijke liefde.
 18. Hiep hiep hoera voor de kersverse ouders! Van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Moge hij jullie dagen verlichten met zijn glimlach en de warmte van zijn aanwezigheid.
 19. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Moge hij gezond en gelukkig opgroeien, omringd door de liefde van zijn familie.
 20. Van harte gefeliciteerd met jullie babyjongen! Moge elke dag met hem een nieuw avontuur zijn, gevuld met vreugde en de onvoorwaardelijke liefde van een gezin.

Meer teksten:

4/5 - (7 stemmen)