Wanneer je vrouw jarig is, is het tijd om haar extra te verwennen. Dat kan je op veel verschillende manieren doen. Eén van deze manieren is het haar te vertellen. Haar vertellen waarom je zo gek op haar bent, haar vertellen waarom zij zo bijzonder is, haar vertellen wat haar zo mooi maakt. Met al die complimenten zal ze gegarandeerd een fantastische verjaardag tegemoet gaan. Nu vraag je je misschien af, hoe moet ik deze dingen vertellen? Geef ik een speech, schrijf ik een gedicht, zing ik een lied? Het kan allemaal, doe waar jij je het beste bij voelt. Bekijk hieronder de gefeliciteerd vrouw teksten, tips en kaarten om te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd vrouw! Bloemen, wijn, 50, lief, humor en meer.

Iets wat het wel altijd goed doet is een felicitatie kaart. Een leuke kaart die ze nog vaak kan terug lezen zodat ze altijd het gevoel dat je haar op je verjaardag hebt gegeven terug kan halen. Zo een kaart schrijven kan soms nog wat lastig zijn, vooral als je niet goed weet hoe je je gevoel op papier moet zetten. Daarom geven wij wat tips en delen wij wat tricks waarmee jij de ultieme verjaardagskaart kunt schrijven. Je zult haar dag maken, we guarentee you that!

Gefeliciteerd vrouw

Verjaardagskaart met uitnodiging

Hieronder vind je meer gefeliciteerd vrouw teksten voor bijvoorbeeld op een kaartje.

Tips om een vrouw te feliciteren:

 1. Je bent de mooiste omdat
  ‘Je bent de mooiste omdat’ is een leuke manier om haar te vertellen waarom zij de mooiste voor jou is. Dit kunnen beschrijvingen van haar uiterlijke kenmerken zijn maar ook haar innerlijk kan je omschrijven, want laten we eerlijk zijn, het innerlijk is toch belangrijker dan het uiterlijk? Vertel haar wat haar zo mooi maakt; haar gouden hart, haar prachtige ogen waarin je elke dag weer verdwaald, haar zorgzame karakter en ga zo maar door. Ook al voelt het een beetje corny en cliché, maak je geen zorgen. Op een verjaardag mag dat wel een beetje!
 2. Plan een date en/of activiteit en beschrijft dat in de kaart
  Een leuke kaart schrijven waarbij je verteld dat jullie wat tofs gaan doen kan haar alvast enthousiast maken voor dat jullie op pad gaan. Je kunt er voor kiezen om verschillende kaartjes te schrijven met hints over de activiteit die jullie samen gaan ondernemen. Je kunt de kaartjes in huis verstoppen en in elke kaart ook een hint geven naar de verstop plaats van het volgende kaartje. Zo wordt de date direct interactief en speels. Een goed begin van een mooie dag.
 3. Schrijf een gedicht voor haar
  Een gedicht is iets wat haar hart zeker sneller zal laten kloppen. Wees niet bang om het geen dat je op papier wilt zetten. Tip: Pak een blanco blaadje en schrijf wat sleutelwoorden op. Woorden die je aan haar doen denken, plaatsen die belangrijk voor jullie zijn, liedjes die jullie samen mooi vinden. Zo krijg je direct wat inspiratie. Probeer alles in een gedicht te verwerken. Niks is raar en alles is goed. Zo lang het vanuit je hart komt zul je haar raken en zal zij een prachtig cadeau krijgen waar geen enkel materialistisch cadeau tegen op kan.
Happy birthday

(Bron: Greetz)

Gefeliciteerd mama

Verjaardagswensen voor een vrouw om haar te feliciteren:

 • Ik wens je een
  fijne verjaardag
  met bloemen en geschenken
  zodat je later met plezier
  hieraan terug kunt denken
 • Je bent de liefste vrouw van de hele wereld en nog jarig ook, van harte!
 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  Veel plezier toegewenst
  op je verjaardag en alle
  andere dagen van het jaar!
 • Van harte vrouw!

Met al deze tips weten wij zeker dat jij een tof kaartje gaat schrijven. Heel veel succes!

Vrouw feliciteren

Vrouw feliciteren

(Bron: Greetz)

Vrouw feliciteren met een kaart

Bron: Greetz

Gefeliciteerd vrouw teksten voor verjaardagen, bruiloften, zwangerschap en meer voor op een kaartje om te feliciteren.

Felicitatie teksten

 1. Verjaardag:
  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Moge dit jaar gevuld zijn met liefde, vreugde en al je dromen die uitkomen.
  • Een stralende verjaardag gewenst aan een nog stralender vrouw! Geniet van elke seconde van vandaag en alle mooie momenten die nog komen gaan.
  • Gefeliciteerd met je speciale dag! Moge het komende jaar gevuld zijn met geluk, gezondheid en onvergetelijke avonturen.
 2. Bruiloft:
  • Op de dag van jullie huwelijk wil ik jullie van harte feliciteren! Moge jullie liefde eeuwig duren en elke dag sterker worden.
  • Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie dagen gevuld zijn met liefde, begrip en talloze mooie herinneringen samen.
  • Een liefdevolle toekomst gewenst voor het prachtige paar! Jullie huwelijk is het begin van een onvergetelijke reis vol geluk en samenzijn.
 3. Zwangerschap:
  • Gefeliciteerd met het mooie nieuws van je zwangerschap! Moge deze bijzondere tijd gevuld zijn met gezondheid, vreugde en spannende verwachtingen.
  • Een grote felicitatie voor het nieuwe hoofdstuk in je leven! De komst van jullie kleintje zal jullie leven verrijken op manieren die je je niet kunt voorstellen.
  • Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Ik wens je een probleemloze reis naar het ouderschap en alle vreugde die het met zich meebrengt.
 4. Nieuwe Baan:
  • Proficiat met je nieuwe baan! Je hebt het verdiend en ik ben ervan overtuigd dat je succesvol zult zijn in alles wat je doet.
  • Een welverdiende felicitatie voor het bereiken van deze mijlpaal in je carrière! Ik wens je veel succes en voldoening in je nieuwe positie.
  • Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Moge deze stap voorwaarts je leiden naar geweldige kansen en professioneel succes.
 5. Afstuderen:
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Je harde werk en toewijding hebben zich zeker uitbetaald. Op naar nieuwe avonturen!
  • Een welverdiende felicitatie voor het bereiken van deze mijlpaal in je academische reis! De wereld ligt aan je voeten, en ik weet zeker dat je geweldige dingen zult bereiken.
  • Gefeliciteerd met het afstuderen! Moge je toekomst gevuld zijn met kansen, groei en blijvend leren.
 6. Jubileum:
  • Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum! Jullie liefde is een inspiratie voor ons allemaal. Op naar nog vele jaren van gelukkige momenten samen.
  • Een speciale felicitatie voor het vieren van jullie liefde en toewijding aan elkaar! Moge jullie jubileum gevuld zijn met warme herinneringen en nieuwe avonturen.
  • Gefeliciteerd met jullie [aantal] jaar samen! Jullie vormen een geweldig team, en ik hoop dat jullie nog vele gelukkige jaren voor de boeg hebben.
 7. Promotie:
  • Van harte gefeliciteerd met je welverdiende promotie! Je toewijding en inzet hebben zich uitbetaald. Op naar nieuwe hoogten in je carrière!
  • Een oprechte felicitatie voor het bereiken van deze professionele mijlpaal! Moge je succes blijven groeien en je pad verlichten naar nog meer prestaties.
  • Gefeliciteerd met je promotie! Je hebt het verdiend, en ik ben ervan overtuigd dat je nieuwe positie je veel voldoening en succes zal brengen.
 8. Pensioen:
  • Van harte gefeliciteerd met je welverdiende pensioen! Moge deze nieuwe fase van je leven gevuld zijn met ontspanning, avontuur en vreugde.
  • Een warme felicitatie voor het bereiken van dit moment van welverdiende rust! Moge je pensioen gevuld zijn met alles waar je van houdt en nog veel meer.
  • Gefeliciteerd met je pensioen! Je hebt hard gewerkt en nu is het tijd om te genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea, professionele successen of persoonlijke mijlpalen, het uiten van oprechte felicitaties is een prachtige manier om iemand te laten weten dat je deel uitmaakt van hun vreugde en succes. Gefeliciteerd vrouw teksten toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail.

Meer teksten om te feliciteren:

5/5 - (3 stemmen)