Wanneer je vrouw jarig is, is het tijd om haar extra te verwennen. Dat kan je op veel verschillende manieren doen. Eén van deze manieren is het haar te vertellen. Haar vertellen waarom je zo gek op haar bent, haar vertellen waarom zij zo bijzonder is, haar vertellen wat haar zo mooi maakt. Met al die complimenten zal ze gegarandeerd een fantastische verjaardag tegemoet gaan. Nu vraag je je misschien af, hoe moet ik deze dingen vertellen? Geef ik een speech, schrijf ik een gedicht, zing ik een lied? Het kan allemaal, doe waar jij je het beste bij voelt. Bekijk hieronder de gefeliciteerd vrouw teksten, tips en kaarten om te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd vrouw! Bloemen, wijn, 50, lief, humor en meer.

Iets wat het wel altijd goed doet is een felicitatie kaart. Een leuke kaart die ze nog vaak kan terug lezen zodat ze altijd het gevoel dat je haar op je verjaardag hebt gegeven terug kan halen. Zo een kaart schrijven kan soms nog wat lastig zijn, vooral als je niet goed weet hoe je je gevoel op papier moet zetten. Daarom geven wij wat tips en delen wij wat tricks waarmee jij de ultieme verjaardagskaart kunt schrijven. Je zult haar dag maken, we guarentee you that!

Gefeliciteerd vrouw

Verjaardagskaart met uitnodiging

Tips om een vrouw te feliciteren:

 1. Je bent de mooiste omdat
  ‘Je bent de mooiste omdat’ is een leuke manier om haar te vertellen waarom zij de mooiste voor jou is. Dit kunnen beschrijvingen van haar uiterlijke kenmerken zijn maar ook haar innerlijk kan je omschrijven, want laten we eerlijk zijn, het innerlijk is toch belangrijker dan het uiterlijk? Vertel haar wat haar zo mooi maakt; haar gouden hart, haar prachtige ogen waarin je elke dag weer verdwaald, haar zorgzame karakter en ga zo maar door. Ook al voelt het een beetje corny en cliché, maak je geen zorgen. Op een verjaardag mag dat wel een beetje!
 2. Plan een date en/of activiteit en beschrijft dat in de kaart
  Een leuke kaart schrijven waarbij je verteld dat jullie wat tofs gaan doen kan haar alvast enthousiast maken voor dat jullie op pad gaan. Je kunt er voor kiezen om verschillende kaartjes te schrijven met hints over de activiteit die jullie samen gaan ondernemen. Je kunt de kaartjes in huis verstoppen en in elke kaart ook een hint geven naar de verstop plaats van het volgende kaartje. Zo wordt de date direct interactief en speels. Een goed begin van een mooie dag.
 3. Schrijf een gedicht voor haar
  Een gedicht is iets wat haar hart zeker sneller zal laten kloppen. Wees niet bang om het geen dat je op papier wilt zetten. Tip: Pak een blanco blaadje en schrijf wat sleutelwoorden op. Woorden die je aan haar doen denken, plaatsen die belangrijk voor jullie zijn, liedjes die jullie samen mooi vinden. Zo krijg je direct wat inspiratie. Probeer alles in een gedicht te verwerken. Niks is raar en alles is goed. Zo lang het vanuit je hart komt zul je haar raken en zal zij een prachtig cadeau krijgen waar geen enkel materialistisch cadeau tegen op kan.
Happy birthday

(Bron: Greetz)

Gefeliciteerd mama

Verjaardagswensen voor een vrouw om haar te feliciteren:

 • Ik wens je een
  fijne verjaardag
  met bloemen en geschenken
  zodat je later met plezier
  hieraan terug kunt denken
 • Je bent de liefste vrouw van de hele wereld en nog jarig ook, van harte!
 • Gefeliciteerd met je verjaardag
  Veel plezier toegewenst
  op je verjaardag en alle
  andere dagen van het jaar!
 • Van harte vrouw!

Met al deze tips weten wij zeker dat jij een tof kaartje gaat schrijven. Heel veel succes!

Vrouw feliciteren

Vrouw feliciteren

(Bron: Greetz)

Vrouw feliciteren met een kaart

Bron: Greetz

Meer teksten om te feliciteren: