Als de zomer weer voorbij is en de kerstperiode dichterbij komt, ongeveer in oktober en november, is het hoog tijd om jezelf, je omgeving en je woning klaar te maken voor een gezellige kerst. Om de garantie te hebben op een sfeervolle en gezellige kerst, moert er van alles gebeuren. Natuurlijk mag een fraai versierde kerstboom niet ontbreken, evenals een paar kerststukjes, vrolijke decoraties en kerstverlichting. En wil je de kerst nu al extra glans geven? Dan is het aan te raden om leuke kerstspreuken te verzamelen. Hieronder meer over bijzondere kerstspreuken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kerst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Treffende, grappige en spitsig gevonden kerstspreuken helpen je om de kerstperiode nog leuker te maken. Maar wat is er zo leuk aan een serie kerstspreuken? Waarvoor kun je deze gebruiken? En wat zijn dit jaar de meest populaire kerstspreuken?

Bijzondere kerstkaarten 3x

Bron: Greetz

Bijzondere kerstspreuken

Bron: Greetz

Kerstspreuken & bijzondere kerstwensen

Een van de grootste voordelen van kerstspreuken gebruiken, bijvoorbeeld op een kaart, is dat je hiermee extra zingeving kunt toevoegen aan het kerstfeest. Dat kan in de vorm van een persoonlijke, liefdevolle, religieuze of inspirerende spreuk, die jezelf of anderen in het hart raakt. Juist in de donkere dagen rond kerst kunnen mensen zich bijvoorbeeld alleen en eenzaam voelen. Iemand opvrolijken en energie geven met een goede kerstspreuk is dan natuurlijk een prachtig gebaar.

Nuttig aan kerstspreuken is veder ook dat ze je bepalen bij de zaken die écht belangrijk in het leven zijn, namelijk liefde, vriendschap, vrolijkheid en positieve aandacht voor de mensen om je heen en mensen op afstand.

Kerstwensen bijzonder

Bron: Greetz

De meest populaire kerstspreuken van dit moment

Er zijn tal van goede en pakkende kerstspreuken die je kunt gebruiken om anderen mee op te beuren, mee te verrassen of een positieve energyboost te geven. Een aantal spreuken is natuurlijk tijdloos en doen het elk jaar goed. Maar welk spreuken en gezegden zijn dit jaar populair als kerstspreuk? We hebben de vijf mooiste spreuken voor je op een rijtje gezet:

  • Het mooiste gevoel met kerst is de saamhorigheid. Raak dat gevoel ook in het nieuwe jaar niet kwijt.
  • We wensen jullie een heerlijke kerst en een gezond nieuw jaar. Veel geluk in de grote en kleine dingen, maar wees bovenal gelukkig met elkaar.
  • Een klein lichtje is sterker dan de grote duisternis om je heen.
  • Overal in huis hangt versiering, op tafel ligt een fraaie krans. Zoek me weer eens op met deze kerst… En geef onze vriendschap een nieuwe kans.
  • Een fantastisch uiteinde en natuurlijk het allerbeste voor 2023 gewenst.

Maak er ook dit jaar een mooie kerst van!

Dikke kerstknuffel kaart

Bron: Greetz.nl

Samen zijn kerstspreuk

Bron: Greetz.nl