Beterschap wensen & sterkte bij herstel

Permalink

Iedereen wil gezond zijn. Dat is de belangrijkste reden voor lichaamsverzorging, voeding en medische zorg wanneer dat nodig is. Wanneer iemand die ons dierbaar is aan een of andere ziekte lijdt, maken we ons daarom zorgen dat we die persoon een spoedig herstel wensen en bieden we onze hulp aan wanneer dat mogelijk is. Hieronder kan je enkele beterschap wensen vinden bij herstel.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte en beterschap wensen bij herstel

Gezondheid is van onschatbare waarde! Het zien van een geliefde die lijdt, pijn of ander ongemak veroorzaakt door een gezondheidsprobleem baart ons zorgen en stoort ons te veel. Toch is er in sommige gevallen niets wat we kunnen doen om het lijden te verlichten, dus wat binnen ons bereik ligt is slechts een troost, een stimulans voor een persoon om te weten hoeveel er van hem of haar wordt gehouden en hoe belangrijk zijn herstel is voor degenen die om hem of haar geven.

Beterschap herstel

(Bron: Greetz)

Sterkte herstel

Bron: Greetz

Bied troost aan iemand die ziek is door middel van positieve berichten!

Het is belangrijk om onze oprechte gevoelens te sturen als een persoon ziek is, omdat de positieve energie in de woorden en gedachten die we naar de zieke sturen veel genezingskracht heeft, en dat is het doel van deze boodschap.

Als je iets schrijft om een ziek persoon op te vrolijken, concentreer je dan en denk na over wat je wilt dat er gebeurt, stel je voor dat ze glimlachen, er goed en vitaal uitzien en schrijf je een eenvoudige boodschap die precies zegt wat je wilt!

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van berichten ter ondersteuning van het herstel van de gezondheid

“Soms stelt het leven ons voor uitdagingen. Sommigen zijn angstaanjagend, en zo velen geven er de voorkeur aan om in hun bed te krimpen en te huilen, omdat ze denken dat ze het slachtoffer zijn van het noodlot.

Anderen vragen zich integendeel op geen enkel moment af waarom dit met je gebeurt, maar wat ze moeten doen om deze uitdaging te overwinnen en een hoger ervaringsniveau te bereiken en te overwinnen.

En dit zijn degenen die altijd winnen, want hoe erg de strijd ook is, hij verrijkt, leert en versterkt! Degenen die jammeren lijden twee keer, omdat ze geen gebruik kunnen maken van de leer van de situatie.

Ik weet dat de uitdaging moeilijk is, maar ik weet ook dat je er zegevierend en sterker uit zult komen! Vertrouw op jezelf en op God, die altijd aan je zijde staat!”

“Ook al is dit een moeilijke situatie, die pijn en angst staan erop je vertrouwen te schaden, luister niet naar hen! Luister alleen naar de stemmen van het optimisme en de grote kracht die in je zit, ze zullen je deze strijd laten winnen!

Wees altijd sterker dan de pijn, en weet dat veel mensen je snelle herstel verwachten!”

“Ik weet dat je door een moeilijke tijd gaat en deze boodschap is alleen maar om je eraan te herinneren dat, je sterker bent dan je denkt, deze kracht komt wanneer je er naar zoekt!

Deze ziekte is niet sterker of resistenter dan jouw wil om te herstellen!

Er is altijd een alternatief te zoeken, er is altijd de zon na de storm! Geloof in je kracht, geloof dat dit alles voorbij zal gaan en geloof vooral dat wij allen die van je houden aan je zijde vechten en samen zijn we veel sterker dan welke ziekte dan ook!”

Een mooie beterschap tekst of sterkte wens toevoegen? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl.

Rate this post