Het is december, een maand vol feesten en partijen. Sinterklaas is het land nog niet uit of we we brengen ons huis al in kerstsfeer. Behalve versieringen en lichtjes horen ook kerstkaarten bij de kerst. Veel mensen doen hun best om aan al hun familie, vrienden en kennissen een bijzondere kerstkaart met een mooie tekst te sturen. Zo ook aan zakelijke contacten. Het bedenken van een tekst voor op een kerstkaart zakelijk kan best lastig zijn.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Kerst

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Op een kerstkaart aan een zakelijk contact schrijf je een andere tekst dan op een kerstkaart aan je beste vriend of vriendin of dierbaar familielid. Kun je wel wat inspiratie voor een tekst kerstkaart zakelijk gebruiken? Dan ben je op de goede website beland want op deze website hebben we diverse zakelijke kerstkaart teksten voor je op een rijtje gezet.

Zakelijke kerst teksten & zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaart met tekst

(Bron: Greetz.nl)

Lees de teksten maar eens rustig door, er zit vast een geschikte tekst kerstkaart zakelijk of kerstwens tussen. In plaats van urenlang nadenken en twijfelen over de juiste tekst kerstkaart zakelijk, maken we het je makkelijk doordat wij het denkwerk vast voor je gedaan hebben.

Cadeautjes:

Tijdens Kerst worden er miljoenen kerstkaartjes verstuurd en geven familie en bekende elkaar een leuk cadeautje. Hieronder zie je leuke zakelijke cadeautjes die je tijdens Kerst aan elkaar kunt geven. Je kunt ze ook versturen samen met een mooi kerstkaartje.

Zakelijke kerstkaarten en teksten

Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is een goede tekst kerstkaart zakelijk uitzoeken en deze in je zakelijke kerstkaarten schrijven. Welke tekst zakelijke kerstkaart je ook kiest, je zakelijke contacten zullen het sowieso kunnen waarderen dat je aan ze denkt. Veel succes!

Tekst kerstkaart zakelijk voorbeelden

 • Een prettige kerst
  aan al onze medewerkers
  een gelukkig nieuwjaar
  om onze aangename relatie
  verder uit te bouwen geachte klant,
  ons ganse team wenst u
  een sfeervolle kerst
  vriendschap en vreugde
  met een goede gezondheid
 • We blikken vooruit
  met groeiend vertrouwen maar
  staan met kerst even stil
  met respect en waardering
  voor een vruchtbaar jaar
  klinkend op de toekomst
 • In het licht van het nieuwe jaar
  stralen heel veel nieuwe wensen
  van warmte, voorspoed, vriendschap en geluk!
  Een prettig nieuwjaar!

Zakelijke kerstwens

Zakelijke teksten voor kerstkaarten 2023 – 2024

 • Zing samen dit lied
  En kijk naar elkaar:
  Ik wens je een vrolijk kerstfeest
  en een gelukkig nieuwjaar
 • Buiten is het koud sneeuwvlokjes dwarrelen omlaag
  binnen brand de open haard gestaag
  Heel de familie rond de kerstboom bij elkaar
  om weer kerst te vieren en te proosten op het nieuwe jaar
 • Wij wensen jullie:
  Een Kerstmis vol warmte en licht
  dan kan die niet meer stuk
  en een nieuw jaar vol geluk
 • Moge het nieuwe jaar
  op alle gebied
  een jaar worden
  waarvan je zegt
  het mocht nog jaren duren

Kerstwens zakelijk

Tekst kerstkaart zakelijk
 • Speciaal voor jou is dit mijn kerstwens
  oprecht en uit het hart
  Gezondheid en heel veel geluk
  en vreugde op je pad
 • Kerst is een feest van familie en vrienden
  en daardoor heel speciaal
  Ik wil je daarom zeggen
  jij bent het beste van ons allemaal!
 • Voor speciale mensen
  Deze mooie wensen:
  Met kerst veel lichtjes en een hagelwit sneeuwtapijt
  Voor 2024 veel succes en vrolijkheid!
Tekst kerstkaarten zakelijk personeel

Directie en personeel van [bedrijfsnaam] wensen u een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig 2024.
Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

G elukkig nieuwjaar
E erlijke mensen om je heen die
L iefde uitstralen
U itzinnig genietend van onze
K netterende beste wensen

Geluk vloeit elke dag
door een tevreden hart
gelukkig nieuwjaar
wens ik jou van harte en
een warme vriendschapsstroom

Voor het nieuwe jaar
geluk het ganse jaar door
hoop in de lente
zorgt voor zomerse warmte
heerlijke herfstdagen en
winterse geborgenheid

Kerstkaart zakelijk

Bron: Greetz

Zakelijke bedankt teksten kerstkaarten

 • Alle medewerkers van [bedrijfsnaam] danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar
 • Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.
  De medewerkers van [bedrijfsnaam] wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig [jaartal]
 • Uw waardering geeft
  ons extra motivatie om
  onze service naar
  u als klant te verbeteren
  fijne kerstdagen namens het team van [bedrijfsnaam]
 • Geachte relatie, Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.
  Wij en hopelijk u ook, kunnen terugblikken op een succesvol jaar waarin is gebleken dat in een teruglopende economie duurzame relaties van groot belang zijn
 • Een aangename
  samenwerking vanuit
  wederzijds vertrouwen
  fijne feestdagen en een
  voorspoedig nieuwjaar
 • Een gezond en productief jaar
  met trots, plezier, inspiratie
  belangstelling, dankbaarheid
  vreugde en sereniteit
  als trouwe collega’s
Zakelijke kerstwens

Bron: Greetz

Meer teksten voor bedrijven

 1. “Geachte [Naam/Organisatie], in deze feestelijke tijd van het jaar willen wij onze oprechte dank uitspreken voor de succesvolle samenwerking het afgelopen jaar. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar toegewenst.”
 2. “Aan het eind van het jaar willen we onze waardering uiten voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Het was een genoegen om met u samen te werken. Fijne feestdagen en een succesvol 2024 gewenst!”
 3. “Beste collega’s, kerst is de tijd van samenzijn en waardering. Laten we genieten van deze momenten van rust en reflectie, en samen vooruitkijken naar een nieuw jaar vol uitdagingen en kansen. Fijne kerstdagen!”
 4. “Namens het gehele team willen we u bedanken voor de vruchtbare samenwerking dit jaar. We wensen u een vrolijk kerstfeest en een succesvol nieuwjaar vol nieuwe kansen en prestaties.”
 5. “Aan onze gewaardeerde klanten, in deze feestelijke periode willen wij onze oprechte dank betuigen voor uw voortdurende steun en partnerschap. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 6. “Geachte [Naam], we sluiten dit jaar af met oprechte dankbaarheid voor onze zakelijke relatie. Mogen de komende feestdagen en het nieuwe jaar gevuld zijn met succes en welvaart. Prettige kerstdagen en een voorspoedig 2024!”
 7. “Aan het einde van dit jaar willen we onze dankbaarheid uiten voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Samen hebben we successen geboekt, en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar!”
 8. “Beste [Naam/Organisatie], terwijl we het jaar afsluiten, willen we onze oprechte dankbaarheid uiten voor uw samenwerking en loyaliteit. Moge deze kersttijd gevuld zijn met vreugde en rust, en het nieuwe jaar brengen wat u wenst.”
 9. “Aan ons fantastische team, jullie inzet en toewijding hebben dit jaar tot een succes gemaakt. Samen hebben we uitdagingen overwonnen en groei gerealiseerd. Fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar, op naar nog meer gezamenlijk succes!”
 10. “Geachte [Naam], namens het hele team willen we u bedanken voor de prettige samenwerking dit jaar. We kijken uit naar nieuwe kansen en projecten in het komende jaar. Fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar toegewenst!”
 11. “Aan onze gewaardeerde partners, we waarderen de succesvolle samenwerking en deelname aan onze groei het afgelopen jaar. Laten we samen toosten op een voorspoedig 2024. Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!”
 12. “Beste [Naam], namens het team willen we u bedanken voor de inspirerende samenwerking. We kijken uit naar nieuwe projecten en successen in het komende jaar. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar gewenst!”
 13. “Aan al onze gewaardeerde klanten, in deze kerstperiode willen we onze oprechte dank uitspreken voor uw vertrouwen en loyaliteit. Het is een genoegen om met u samen te werken. Fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar!”
 14. “Beste [Naam], terwijl we het jaar afsluiten, willen we onze waardering uitspreken voor uw bijdrage aan ons succes. Mogen de komende feestdagen gevuld zijn met vreugde en het nieuwe jaar met nieuwe mogelijkheden. Fijne kerstdagen!”
 15. “Aan onze gewaardeerde klanten en partners, we danken u voor een succesvol jaar vol samenwerking en groei. Mogen de feestdagen gevuld zijn met vreugde, en het nieuwe jaar brengen wat u wenst. Prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!”
 16. “Beste [Naam], namens het hele team willen we u bedanken voor uw vertrouwen en partnerschap. Samen hebben we successen geboekt, en we kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking in het komende jaar. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar!”
 17. “Aan ons fantastische team, jullie harde werk en toewijding hebben dit jaar tot een succes gemaakt. Laten we samen terugkijken op onze prestaties en uitkijken naar nieuwe uitdagingen in het nieuwe jaar. Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2024!”
 18. “Geachte [Naam], in deze feestelijke tijd willen we onze oprechte dank uitspreken voor uw waardevolle bijdrage aan ons succes. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar toegewenst, op naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking!”
 19. “Aan onze gewaardeerde klanten, in deze kersttijd willen we u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Het was een genoegen om met u samen te werken. Fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar gewenst!”
 20. “Beste [Naam], namens het hele team willen we u bedanken voor uw betrokkenheid en samenwerking dit jaar. We kijken uit naar nieuwe kansen en successen in het komende jaar. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar toegewenst!”

Vond je het artikel dat te maken heeft met zakelijke kerstteksten voor op kaartjes leuk of informatief? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website.

4.6/5 - (32 stemmen)