Sterkte wensen bij operatie

Permalink

Een operatie kan voor van alles zijn; van hele grote complexe operaties tot een kleine, bijna alledaagse operatie. Veel mensen zijn dan ook ooit wel eens een keer een operatie ondergaan. Een operatie is niet niks, of deze nu groot of klein is. Je wordt weggemaakt door narcose en je lichaam wordt even overgenomen door de artsen. Je moet revalideren en weer genezen. Het is een vaak een flinke ingreep die veel impact heeft. Vaak zijn mensen ook gespannen voor een operatie. Bang om niet meer wakker te worden of bang voor eventuele complicaties of bijwerkingen. Hieronder enkele sterkte wensen bij een operatie.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

De periode ná de operatie is voor veel mensen vaak ook een doorn in het oog. Een lange tijd van revalideren, opnieuw dingen leren zoals lopen of bewegen. Een periode van pijn en genezen. Na de operatie word je vaak al overspoeld van lieve berichtjes of bloemen en fruit, maar zeker ook voor de operatie kan het erg fijn zijn om sterkte toegewenst te worden.

Je kunt dan wel tijdens de operatie niks anders doen dan liggen, maar het kan de spanning wel wegnemen.

Je laat weten dat je aan hem of haar denkt en dan je hem of haar zal steunen in de komende tijd. Deze blijk van waardering vindt iedereen wel fijn en kan net dat laatste steuntje in de rug zijn voor iemand. Sterkte wensen voor een operatie kan met een mooie kaart of andere lieve tekst. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Sterkte wensen operatie

(Bron: Greetz)

Voorbeeld teksten om sterkte te wensen bij een operatie

Lieve…,

Morgen word je geopereerd. Een spannende dag waar je toch wel lang naar hebt uitgekeken. Eindelijk wordt je verlost van de pijn, maar ik snap dat het niet leuk is. Fijn is anders, zullen we maar zeggen. Ik wilde je even sterkte wensen voor de operatie van morgen, maar zeker ook de tijd erna. Neem alle tijd om goed uit te rusten en bij te komen van de operatie, want het is niet niks allemaal. Als het allemaal goed gaat, kom ik binnenkort even op de koffie als ziekenbezoek.

Ik denk aan je.

Dikke kus en knuffel,

Lieve …,

Heel veel sterkte met de operatie van woensdag. Ik hoop dat alles voorspoedig verloopt en dat je geen bijwerkingen hebt na de operatie. Het is een spannende tijd, maar je kunt niks anders doen dan lekker liggen en het over je heen te laten komen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Rust lekker uit na de operatie en wordt maar snel weer de oude. Ik beloof je dat ik binnenkort op ziekenbezoek kom als de omstandigheden het allemaal toelaten.

Veel liefs,

Beterschap wensen

 1. Algemene Sterkte Wensen:
  • Moge de kracht van het universum je omringen en je begeleiden tijdens deze operatie. Sterkte en een spoedig herstel gewenst!
  • Gedurende deze uitdagende tijd wens ik je de kracht om deze operatie te doorstaan en een snel herstel. Je bent in mijn gedachten.
  • Sterkte, moedige strijder. Laat de operatie slechts een stap zijn naar een gezonder en gelukkiger leven.
 2. Herstelteksten:
  • Na de operatie begint het proces van genezing. Moge elk moment van rust je lichaam sterken en je dichter bij volledig herstel brengen.
  • Herstellen is een reis, geen bestemming. Neem de tijd die je nodig hebt, luister naar je lichaam en weet dat elke dag een stap vooruit is.
  • Herstel is als een puzzel. Elk klein stukje brengt je dichter bij het voltooien van het beeld van gezondheid. Blijf volhouden, je doet het geweldig.
 3. Beterschapswensen:
  • Moge elke dag na de operatie je een stap dichter bij een volledige genezing brengen. Beterschap, en moge je snel weer stralen van gezondheid!
  • De weg naar beterschap kan hobbelig zijn, maar vergeet niet dat elke hobbel een overwinning is op zich. Binnenkort ben je weer helemaal de oude. Beterschap!
  • Terwijl je herstelt, wens ik je niet alleen beterschap van lichaam, maar ook van geest. Laat elke dag je optimisme en veerkracht groeien.
 4. Positieve Energie Wensen:
  • Stuur jezelf positieve energie en visualiseer een snel en volledig herstel. Je hebt de kracht om deze uitdaging te overwinnen.
  • Tijdens je herstelperiode, omring jezelf met positiviteit. Laat vreugde en hoop je genezingsproces verlichten. Je bent sterker dan je denkt!
  • Denk aan elke glimlach, elke lach, als een stap in de richting van genezing. Positieve energie is een krachtig medicijn. Blijf positief, blijf sterk.
 5. Steunbetuigingen van Liefde en Zorg:
  • In deze tijd van herstel, moge de liefde van vrienden en familie je omringen als een warme deken. Je staat er niet alleen voor.
  • Elke gedachte, elk gebed is een steunpilaar die je ondersteunt tijdens dit herstel. Moge je je omringd voelen door de liefde van de mensen om je heen.
  • Herstel is niet alleen een fysieke reis, maar ook een emotionele. Wees zacht voor jezelf, omring jezelf met liefde en laat anderen je dragen als dat nodig is.
 6. Toekomstige Welzijn Wensen:
  • Deze operatie is slechts een hoofdstuk in je levensverhaal. Moge de komende hoofdstukken gevuld zijn met gezondheid, geluk en vreugde.
  • Terwijl je herstelt, kijk vooruit naar de mooie momenten die nog komen. Je gezondheid is een prioriteit, en ik geloof dat je een heldere en gezonde toekomst tegemoet gaat.
  • Laat deze operatie een keerpunt zijn naar een leven van welzijn en geluk. Je verdient niets minder dan het beste. Blijf sterk, de toekomst is helder.

Hopelijk brengen deze voorbeeldzinnen wat troost en positiviteit tijdens deze uitdagende tijd. Beterschap gewenst!

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl

2.9/5 - (7 stemmen)