Sterkte wensen bij operatie

Permalink

Een operatie kan voor van alles zijn; van hele grote complexe operaties tot een kleine, bijna alledaagse operatie. Veel mensen zijn dan ook ooit wel eens een keer een operatie ondergaan. Een operatie is niet niks, of deze nu groot of klein is. Je wordt weggemaakt door narcose en je lichaam wordt even overgenomen door de artsen. Je moet revalideren en weer genezen. Het is een vaak een flinke ingreep die veel impact heeft. Vaak zijn mensen ook gespannen voor een operatie. Bang om niet meer wakker te worden of bang voor eventuele complicaties of bijwerkingen. Hieronder enkele sterkte wensen bij een operatie.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

De periode ná de operatie is voor veel mensen vaak ook een doorn in het oog. Een lange tijd van revalideren, opnieuw dingen leren zoals lopen of bewegen. Een periode van pijn en genezen. Na de operatie word je vaak al overspoeld van lieve berichtjes of bloemen en fruit, maar zeker ook voor de operatie kan het erg fijn zijn om sterkte toegewenst te worden. Je kunt dan wel tijdens de operatie niks anders doen dan liggen, maar het kan de spanning wel wegnemen.

Je laat weten dat je aan hem of haar denkt en dan je hem of haar zal steunen in de komende tijd. Deze blijk van waardering vindt iedereen wel fijn en kan net dat laatste steuntje in de rug zijn voor iemand. Sterkte wensen voor een operatie kan met een mooie kaart of andere lieve tekst. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Sterkte wensen operatie

(Bron: Greetz)

Voorbeeld teksten om sterkte te wensen bij een operatie

Lieve…,

Morgen word je geopereerd. Een spannende dag waar je toch wel lang naar hebt uitgekeken. Eindelijk wordt je verlost van de pijn, maar ik snap dat het niet leuk is. Fijn is anders, zullen we maar zeggen. Ik wilde je even sterkte wensen voor de operatie van morgen, maar zeker ook de tijd erna. Neem alle tijd om goed uit te rusten en bij te komen van de operatie, want het is niet niks allemaal. Als het allemaal goed gaat, kom ik binnenkort even op de koffie als ziekenbezoek.

Ik denk aan je.

Dikke kus en knuffel,

Lieve …,

Heel veel sterkte met de operatie van woensdag. Ik hoop dat alles voorspoedig verloopt en dat je geen bijwerkingen hebt na de operatie. Het is een spannende tijd, maar je kunt niks anders doen dan lekker liggen en het over je heen te laten komen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Rust lekker uit na de operatie en wordt maar snel weer de oude. Ik beloof je dat ik binnenkort op ziekenbezoek kom als de omstandigheden het allemaal toelaten.

Veel liefs,

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl

2.6/5 - (5 stemmen)