Binnenkort de uitnodigingen versturen voor het personeelsfeest? Let er dan goed op dat je de juiste teksten gebruikt. Een uitnodiging moet namelijk de juiste opmaak hebben en de juiste tekst zodat het direct duidelijk is wat de bedoeling is. De uitnodigingsteksten voor een personeelsfeest hebben altijd een vast aantal elementen zoals de datum, locatie en een eventuele dresscode. Bekijk hieronder de teksten voor een uitnodiging van een personeelsfeest.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Uitnodiging

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Tekst voor een uitnodiging van een personeelsfeest nodig?

Tekst uitnodiging personeelsfeest

(Bron: Greetz.nl)

Bij een personeelsfeest wil je natuurlijk dat iedereen aanwezig is. Het is dan ook erg belangrijk dat je de uitnodigingen ruim van te voren aan het personeel geeft. Zo kunnen ze er rekening mee houden met andere afspraken en de thuissituatie. Welke tekst worden er veel gebruikt op uitnodigingen voor een personeelsfeest? Tekst.nl heeft de mooiste voorbeelden.

Hierboven kun je zien welke teksten je kunt gebruiken voor het personeelsfeest. Vul je eigen bedrijfsgegevens in samen met de datum en locatie van het feest en de uitnodigingen zijn gereed om verzonden te worden.

Personeelsfeest kaart

Bron: Greetz.nl

Voorbeelden uitnodigingsteksten personeelsfeest

 • Op (datum) ben ik alweer (jaren) jaar in dienst bij ons bedrijf. Hoog tijd voor een groot feest!
  Vanaf … uur ben je welkom in . Daar is gezorgd voor een lekker hapje en drankje
  Het feest duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, laat dit dan even weten voor 15 april Groet,
 • Het is echt waar,
  Ons bedrijf bestaat AANTAL jaar.
  En in deze tijden van groei
  staat ook onze kantine in bloei. Daarom nodigen we jou uit om het AANTAL-jarig succes van onze onderneming te vieren.Je bent op DATUM vanaf TIJD van harte welkom in onze kantine voor een borrel en een hapje!

Personeelsfeest uitnodiging teksten

Op [datum] vindt onze grote dag plaats. Dan gaan wij namelijk feest vieren!
Uiteraard willen wij dit graag met jou doen! Daarom ben je van harte uitgenodigd om deze speciale avond.
Vanaf zaterdagavond 20:00 uur ben je welkom in
[locatie]Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons feest bij te wonen, geef dan even een belletje of stuur een e-mail.Tot [datum] aanstaande!
[organisatoren]

Het duurt nog even,
voordat je komen mag
onderaan de kaart
staat op welke dag.
En ook hoe laat natuurlijk,
dat hoort er ook nog bij.
Dus zorg maar dat je erbij bent![locatie][datum]We zien elkaar dan!
Groeten,
[namen organisatie]

Grappige teksten

 1. Uitnodiging: “Opgelet helden van de koffieautomaat en meesters van de vergaderzaal! Bereid je voor op een avond vol lachen, dansen en misschien een beetje gênante karaoke. We nodigen jullie uit voor het feest waarop we geen excuses accepteren voor gebrek aan dansmoves!”
 2. Locatie Aankondiging: “We hebben de perfecte plek gevonden die zo chic is dat zelfs de kantoorplanten jaloers zouden zijn. Trek je beste ‘ik ben er voor de gezelligheid’ outfit aan, want we gaan deze plek omtoveren tot de hipste hotspot van het kantoor.”
 3. Dresscode Hint: “Denk aan ‘Casual Friday’ maar dan met een feestelijk tintje. Dus als je toevallig nog een kersttrui hebt die je nergens anders durft te dragen, is dit je moment van glorie.”
 4. Verrassingsact Onthulling: “We willen niet te veel verklappen, maar laten we zeggen dat er een speciale gast komt die bekend staat om zijn humor en zijn vaardigheid om de dansvloer in vuur en vlam te zetten. Tip: Hij heeft een rode neus.”
 5. Menu Teasing: “We beloven dat het eten beter zal zijn dan de kantoorlunches. Denk aan gourmetpizza’s, pasta’s die niet uit een magnetron komen en desserts waar je een foto van wilt maken voordat je ze opeet. En ja, er zal meer zijn dan alleen koffie.”
 6. Aankondiging van de DJ: “Onze DJ heeft de kantoorafspeellijst overleefd en komt nu naar het personeelsfeest. Hij belooft dat er geen enkel nummer zal zijn over ‘maandagochtend blues’. Verzoeknummers zijn welkom, maar we waarschuwen je, ‘Baby Shark’ is verboden.”
 7. Speech Starters: “Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal momenten gehad waarop we ons afvroegen of we nog wel kunnen glimlachen als iemand een grap maakt over het kopieerapparaat. Maar vanavond, laten we het lachen voortzetten zonder die papierstoringen.”
 8. Toiletgrapje: “We hebben extra toiletpapier ingeslagen, zodat niemand vanavond de noodzaak voelt om een ‘kantoortoiletrenovatie’ te doen. Laten we allemaal beloven dat we deze keer de ‘blijf kalm en plak door’ mentaliteit achter ons laten.”
 9. Photobooth Aanmoediging: “Vergeet niet om langs de photobooth te gaan en je beste ‘ik-werk-eigenlijk-harder-dan-ik-eruitzie’ blik vast te leggen. Het beste kiekje wint een gratis dagje vrij! (Niet echt, maar het zou wel cool zijn, toch?)”
 10. Dansen als geen Baas kijkt: “Vanavond dansen we alsof er geen Slack-berichten zijn, alsof er geen deadlines zijn, alsof er geen ’to-do’ lijstjes bestaan. Laten we de kantoorstoel achter ons laten en onze dansschoenen aantrekken (of gewoon je comfortabele sneakers, niemand oordeelt hier).”

Vond je het artikel dat te maken heeft met uitnodigings teksten voor een personeelsfeest leuk en/of informatief? Deel dit dan met anderen op social media, je blog of website. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie tekst.

5/5 - (4 stemmen)