We weten allemaal dat lachen het beste medicijn is. Daarom zijn grappige beterschapscadeaus en kaarten zo geweldig. Ze zullen elk onwel persoon aan het giechelen krijgen. Maar er is een reden waarom beterschapscadeaus en kaarten beter zijn dan ze aan het lachen te maken met je grappige grappen. Het vinden van geweldige beterschapscadeaus laat ook zien dat u om hem of haar geeft, zonder dat u al te sentimenteel hoeft te worden. Het zal hen echt helpen snel beter te worden. Dus u zult ze aan het lachen krijgen en ze zullen zich geliefd voelen, wat ze zeker zal helpen snel beter te worden. Ontdek de beterschap grappig teksten hieronder.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Beterschap grappig teksten voor een man of vrouw

Lachen versterkt uw immuunsysteem. Ook wordt de stemming beter. De pijn zal afnemen en het lachen beschermt. Met name tegen alles wat voortvloeit uit de stress. Wat het snelst en betrouwbaarst werkt is een lach. Humor verlicht de lasten. Daarnaast wekt het hoop, verbindt u met anderen. Ook de focus en alertheid neemt toe. Ook een emotie zoals woede zal afnemen. Ontdek hieronder meer beterschap grappig zinnen, voor op een kaartje of voor op een tegeltje maken.

Beterschap humor

(Bron: Greetz)

Beterschap grappig

(Bron: Greetz)

Een grappige tekst om beterschap te wensen:

Hierom is het schrijven van een grappige tekst om iemand beterschap te wensen zo belangrijk. Vrolijk uw naaste en dierbare op door grappige beterschapsboodschappen te sturen om ze gelukkig te maken tijdens hun ziekte. Opdat uw dierbaren zich beter mogen voelen door grappige beterschapsteksten van u te ontvangen en dat kan een grote glimlach van geluk op hun gezicht toveren.

Het is aan u om de geesten van uw goede vrienden, familieleden, collega’s of geliefde op te vrolijken door uw zorgzame gedachten en oprechte wensen voor hun spoedig herstel van ziekte. Hieronder meer beterschap grappig teksten en zinnen.

Bekijk de hierop volgende grappige beterschap teksten en beterschapsboodschappen om iets grappigs op een beterschapskaart te schrijven. Maar wees voorzichtig voordat u grappige beterschapsboodschappen met anderen deelt en zorg ervoor dat dit past bij de relatie die u heeft met degene aan wie u hem deelt. Hier volgen een aantal voorbeelden van beterschap grappig teksten:

 • ‘In de hoop op je volledig herstel, want ik wil geen tweede keer naar het ziekenhuis!’
 • ‘Laat snel tekenen van verbetering zien, anders breek ik je benen nog een keer. Gewoon een grapje, schat, word snel beter.’
 • ‘De dokter zegt dat je op dit moment een zacht dieet volgt. Dus ik zal beginnen met het eten van al het fruit en de cakes die je hier op je tafel hebt.’
 • ‘Ziek worden is een geweldige kans om betaald te krijgen op het werk, vakantie van school, je schoonheidsslaapje te krijgen en vooral om onze arme artsen te financieren.’
Beterschap wensen met een kaart

Bron: Greetz

Stuur een grappige beterschap kaart

Het sturen van een kaart om beterschap te wensen aan uw dierbaren lijkt een simpel gebaar, maar het betekent tegelijkertijd zo ontzettend veel voor hen. Vaker wel dan niet verkeert uw dierbare in een situatie waarin ze de hele dag alleen zijn. Of dit nu in een ziekenhuis is of thuis in bed. Juist daarom is elke vorm van communicatie en uiting van liefde en steun en onmiskenbaar belangrijke zaak.

U kunt uw kaart ook verder personaliseren door bijvoorbeeld een kleine tekening te maken of wellicht een leuk gedicht toe te voegen wat hen kan opbeuren.

Meer beterschap grappige teksten zijn hieronder te vinden, voor op een kaartje bijvoorbeeld.

Teksten die humoristisch zijn

 1. “Hoorde dat je ziek bent. Het lijkt erop dat de enige remedie een overdosis aan humor is. Dus hier is mijn recept voor jou: neem twee lachen en bel me in de ochtend. Beterschap!”
 2. “Ik hoorde dat je ziek bent geworden. Ik denk dat je lichaam gewoon jaloers is op al die aandacht die het krijgt. Laten we hopen dat je snel terug bent om je lichaam te negeren zoals je altijd deed. Beterschap!”
 3. “Je ziekte is als een slechte bijrol in een film. Het heeft geen plaats in jouw levensverhaal. Laat die griep snel zijn koffers pakken en weggaan. We missen je hier! Beterschap!”
 4. “Ik heb gehoord dat je een abonnement hebt genomen op ‘Ziek zijn’. Dat is niet cool! We willen je hier terug, niet daar in bed. Stop met het lezen van de ziektevoorwaarden en word snel beter!”
 5. “Ik vroeg aan de dokter wat het beste medicijn voor jou zou zijn. Hij zei: ‘Een dosis van jouw eigen grappen’. Dus hier gaan we: hopelijk is dit recept voldoende om je snel beter te maken!”
 6. “Hoewel je ziek bent, ben je nog steeds de enige persoon die ik ken die erin slaagt er stijlvol ziek uit te zien. Ik vermoed dat je zelfs je ziekte zou kunnen verkopen als een modetrend. Beterschap, stijlicoon!”
 7. “Ze zeggen dat lachen het beste medicijn is. Dus hier is een mop om je beter te maken: Waarom nam de griep de computer mee naar bed? Omdat het een virus was! Beterschap!”
 8. “Ik heb gehoord dat je ziek bent geworden. Is het omdat je te veel gezonde voeding hebt gegeten? Misschien moet je overschakelen naar de ongezonde dingen, zoals chocolade en ijs. Beterschap en geniet van je ‘slechte’ dieet!”
 9. “Ik hoorde dat je je ziek melden als een pro doet. Ik hoop dat je binnenkort je ‘zieke-dag-verlof’ opgebruikt, want we hebben je hier nodig. Maar serieus, rust goed uit en word snel beter!”
 10. “Ik wou dat ik een toverstaf had om je ziekte weg te toveren. Helaas ben ik geen tovenaar, maar ik kan je wel mijn beste grappen sturen. Hopelijk werken ze als een soort magische genezing. Beterschap!”
 11. “Ik stuur je geen bloemen of fruitmand omdat ik weet dat je een hekel hebt aan clichés. Dus hier is een virtuele high-five en een paar grappen om je beter te maken. Hou vol, je hebt dit!”
 12. “Ik hoorde dat je ziek bent, maar maak je geen zorgen, ik heb de perfecte oplossing gevonden: bedrust, warme kippensoep en een marathon van je favoriete komedies. En als dat niet werkt, stuur ik een clown langs. Beterschap!”
 13. “Je ziekte heeft een officiële klacht gekregen omdat het onze favoriete persoon heeft aangevallen. We zullen het voor de rechter brengen en eisen dat het zich onmiddellijk terugtrekt. Beterschap, we winnen deze zaak!”
 14. “Ik hoorde dat je ziek bent, dus ik stuur je een virtuele ‘genezingsemoji’ en de belofte dat ik je binnenkort kom vermaken met mijn geweldige grappen. Beterschap, en bereid je voor op wat humoristische therapie!”
 15. “Als ziek zijn een sport was, zou jij zeker de gouden medaille winnen. Maar laten we eerlijk zijn, het is tijd om die medaille aan iemand anders te geven. Word snel beter, we hebben je nodig in het ‘gezondheids’-team!”

Beterschapswensen kunnen niet alleen geruststellend zijn, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. Gebruik deze grappige voorbeeldzinnen om een vleugje humor toe te voegen aan je beterschapswensen.

Een sterkte tekst of beterschapswens toevoegen? Stuur ons dan een e-mail.

4.5/5 - (2 stemmen)