We weten allemaal dat lachen het beste medicijn is. Daarom zijn grappige beterschapscadeaus en kaarten zo geweldig. Ze zullen elk onwel persoon aan het giechelen krijgen. Maar er is een reden waarom beterschapscadeaus en kaarten beter zijn dan ze aan het lachen te maken met je grappige grappen. Het vinden van geweldige beterschapscadeaus laat ook zien dat u om hem of haar geeft, zonder dat u al te sentimenteel hoeft te worden. Het zal hen echt helpen snel beter te worden. Dus u zult ze aan het lachen krijgen en ze zullen zich geliefd voelen, wat ze zeker zal helpen snel beter te worden. Hieronder enkele grappige teksten om beterschap te wensen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Beterschap grappig teksten voor een man of vrouw

Lachen versterkt uw immuunsysteem. Ook wordt de stemming beter. De pijn zal afnemen en het lachen beschermt. Met name tegen alles wat voortvloeit uit de stress. Wat het snelst en betrouwbaarst werkt is een lach. Humor verlicht de lasten. Daarnaast wekt het hoop, verbindt u met anderen. Ook de focus en alertheid neemt toe. Ook een emotie zoals woede zal afnemen.

Beterschap humor

(Bron: Greetz)

Beterschap grappig

(Bron: Greetz)

Een grappige tekst om beterschap te wensen:

Hierom is het schrijven van een grappige tekst om iemand beterschap te wensen zo belangrijk. Vrolijk uw naaste en dierbare op door grappige beterschapsboodschappen te sturen om ze gelukkig te maken tijdens hun ziekte. Opdat uw dierbaren zich beter mogen voelen door grappige beterschapsteksten van u te ontvangen en dat kan een grote glimlach van geluk op hun gezicht toveren. Het is aan u om de geesten van uw goede vrienden, familieleden, collega’s of geliefde op te vrolijken door uw zorgzame gedachten en oprechte wensen voor hun spoedig herstel van ziekte.

Bekijk de hierop volgende grappige beterschap teksten en beterschapsboodschappen om iets grappigs op een beterschapskaart te schrijven. Maar wees voorzichtig voordat u grappige beterschapsboodschappen met anderen deelt en zorg ervoor dat dit past bij de relatie die u heeft met degene aan wie u hem deelt. Hier volgen een aantal voorbeelden:

  • ‘In de hoop op je volledig herstel, want ik wil geen tweede keer naar het ziekenhuis!’
  • ‘Laat snel tekenen van verbetering zien, anders breek ik je benen nog een keer. Gewoon een grapje, schat, word snel beter.’
  • ‘De dokter zegt dat je op dit moment een zacht dieet volgt. Dus ik zal beginnen met het eten van al het fruit en de cakes die je hier op je tafel hebt.’
  • ‘Ziek worden is een geweldige kans om betaald te krijgen op het werk, vakantie van school, je schoonheidsslaapje te krijgen en vooral om onze arme artsen te financieren.’
Beterschap wensen met een kaart

Bron: Greetz

Stuur een grappige beterschap kaart

Het sturen van een kaart om beterschap te wensen aan uw dierbaren lijkt een simpel gebaar, maar het betekent tegelijkertijd zo ontzettend veel voor hen. Vaker wel dan niet verkeert uw dierbare in een situatie waarin ze de hele dag alleen zijn. Of dit nu in een ziekenhuis is of thuis in bed. Juist daarom is elke vorm van communicatie en uiting van liefde en steun en onmiskenbaar belangrijke zaak.

U kunt uw kaart ook verder personaliseren door bijvoorbeeld een kleine tekening te maken of wellicht een leuk gedicht toe te voegen wat hen kan opbeuren.

Een sterkte tekst of beterschapswens toevoegen? Stuur ons dan een e-mail.