Sterkte wensen en teksten gezondheid

Permalink

Ken jij iemand die kampt met gezondheidsproblemen? Gezondheidsproblemen kunnen alledaagse taken flink in de weg staan. Het kan een negatieve uitwerking hebben op de baangarantie en relaties. Je doet er als vriend, familielid, kennis of collega dus ook goed aan om diegene te bemoedigen en sterkte te wensen. Weet je niet goed hoe je dit moet doen of hoe je de sterktewens moet formuleren? Lees dan gauw verder, in dit artikel lees je alles over sterkte wensen met de gezondheid.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte teksten | Beterschap wensen bij gezondheid

Sterkte wensen gezondheid

(Bron: Greetz.nl)

Slecht nieuws

Wanneer een dierbaar persoon te horen heeft gekregen dat hij of zij gezondheidsproblemen heeft, is het belangrijk dat jij er als vriend voor diegene bent. Een goede manier om sterkte te wensen na een slecht nieuws gesprek, is door een kaartje te sturen. Hier kun je een mooie, persoonlijke tekst op schrijven om hem of haar op te beuren. Weet je niet goed wat je moet schrijven? Maak dan gebruik van deze voorbeeldzinnen:

“Ik heb zojuist gehoord over het vervelende nieuws van je. Ik ben er stil van. Ik wens je veel beterschap en hoop dat het snel de goede kant op mag gaan.”

“Dat was niet het bericht dat we hoopte. Je weet dat we er altijd voor je zijn en mocht je hulp nodig hebben, kun je ons dag en nacht bereiken.”

Chronische gezondheidsproblemen

Gezondheidsklachten zijn enorm beperkend, zeker wanneer deze chronisch zijn. Wanneer je iemand kent die chronische gezondheidsklachten heeft, kun je soms weleens vergeten dat diegene hier dagelijks mee worstelt. Je bent niet beter gewend, maar dat betekent niet dat het vanzelfsprekend is.

Door chronische klachten met de gezondheid, kunnen mensen geïsoleerd raken van de buitenwereld. Het is daarom belangrijk dat je laat weten dat je hem of haar niet vergeten bent. Maak bijvoorbeeld gebruik van de volgende teksten om op een kaart te zetten:

“Hey, hoe gaat het momenteel? Ik heb al een tijd niets van je vernomen, maar je moet weten dat je ik niet vergeten ben. Ik denk vaak aan je en wens je sterkte toe.”

“Sterkte gewenst en ik hoop dat er snel een herstel mag plaatsvinden.”

“Ik hoop zo voor je dat er binnenkort verandering komt. Ik duim voor een betere uitslag voor je.”

Omgaan met gezondheidsproblemen is niet alleen lastig voor degene die ermee kampt, ook voor de mensen om hem heen. Het kan moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden en de juiste toon om jouw sterktewens over te brengen. Maak gebruik van onze voorbeeldzinnen als je niet weet wat je moet zeggen of schrijven. Het is altijd goed om te weten dat iemand aan je denkt, wanneer je kampt met gezondheidsproblemen.

Teksten gezondheid beterschap

(Bron: Greetz)

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl, bijvoorbeeld een beterschap wens of een sterkte tekst.

Rate this post