Sterkte wensen en teksten gezondheid

Permalink

Ken jij iemand die kampt met gezondheidsproblemen? Gezondheidsproblemen kunnen alledaagse taken flink in de weg staan. Het kan een negatieve uitwerking hebben op de baangarantie en relaties. Je doet er als vriend, familielid, kennis of collega dus ook goed aan om diegene te bemoedigen en sterkte te wensen. Weet je niet goed hoe je dit moet doen of hoe je de sterktewens moet formuleren? Lees dan gauw verder, in dit artikel lees je alles over sterkte wensen met de gezondheid.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte teksten | Beterschap wensen bij gezondheid

Sterkte wensen gezondheid

(Bron: Greetz.nl)

Slecht nieuws

Wanneer een dierbaar persoon te horen heeft gekregen dat hij of zij gezondheidsproblemen heeft, is het belangrijk dat jij er als vriend voor diegene bent. Een goede manier om sterkte te wensen na een slecht nieuws gesprek, is door een kaartje te sturen. Hier kun je een mooie, persoonlijke tekst op schrijven om hem of haar op te beuren. Weet je niet goed wat je moet schrijven? Maak dan gebruik van deze voorbeeldzinnen:

“Ik heb zojuist gehoord over het vervelende nieuws van je. Ik ben er stil van. Ik wens je veel beterschap en hoop dat het snel de goede kant op mag gaan.”

“Dat was niet het bericht dat we hoopte. Je weet dat we er altijd voor je zijn en mocht je hulp nodig hebben, kun je ons dag en nacht bereiken.”

Chronische gezondheidsproblemen

Gezondheidsklachten zijn enorm beperkend, zeker wanneer deze chronisch zijn. Wanneer je iemand kent die chronische gezondheidsklachten heeft, kun je soms weleens vergeten dat diegene hier dagelijks mee worstelt. Je bent niet beter gewend, maar dat betekent niet dat het vanzelfsprekend is.

Door chronische klachten met de gezondheid, kunnen mensen geïsoleerd raken van de buitenwereld. Het is daarom belangrijk dat je laat weten dat je hem of haar niet vergeten bent. Maak bijvoorbeeld gebruik van de volgende teksten om op een kaart te zetten:

“Hey, hoe gaat het momenteel? Ik heb al een tijd niets van je vernomen, maar je moet weten dat je ik niet vergeten ben. Ik denk vaak aan je en wens je sterkte toe.”

“Sterkte gewenst en ik hoop dat er snel een herstel mag plaatsvinden.”

“Ik hoop zo voor je dat er binnenkort verandering komt. Ik duim voor een betere uitslag voor je.”

Omgaan met gezondheidsproblemen is niet alleen lastig voor degene die ermee kampt, ook voor de mensen om hem heen. Het kan moeilijk zijn om de juiste woorden te vinden en de juiste toon om jouw sterktewens over te brengen. Maak gebruik van onze voorbeeldzinnen als je niet weet wat je moet zeggen of schrijven. Het is altijd goed om te weten dat iemand aan je denkt, wanneer je kampt met gezondheidsproblemen.

Teksten gezondheid beterschap

(Bron: Greetz)

Teksten

 1. Beste [naam], ik hoorde van je gezondheidsuitdaging en wil je laten weten dat je niet alleen bent. Moge je innerlijke kracht en positieve energie je begeleiden naar een spoedig herstel. Sterkte en een overvloed aan goede gezondheid gewenst.”
 2. “Lieve [naam], in deze tijd van gezondheidsuitdagingen stuur ik je niet alleen sterkte, maar ook wensen voor een snel en volledig herstel. Moge elke dag een stap zijn naar een betere gezondheid en welzijn. Blijf sterk!”
 3. “Aan mijn dappere vriend(in), gezondheidsuitdagingen kunnen zwaar zijn, maar ik geloof in je veerkracht. Moge je omringd worden door liefde, positieve gedachten en een snel herstel. Sterkte en een goede gezondheid toegewenst.”
 4. “Beste [naam], ik hoop dat deze boodschap van sterkte als een balsem werkt voor je hart en ziel. Moge je gezondheid snel verbeteren en moge je binnenkort weer genieten van het leven. Sterkte en een spoedig herstel gewenst.”
 5. “Lieve [naam], gezondheidsuitdagingen kunnen overweldigend zijn, maar je bent sterker dan je denkt. Moge deze periode van tegenslag snel plaatsmaken voor een tijd van welzijn en goede gezondheid. Blijf positief en sterk!”
 6. “Aan mijn geweldige vriend(in), ik stuur je niet alleen sterkte, maar ook positieve energie voor een snel herstel. Moge je gezondheid snel verbeteren en moge je binnenkort weer stralen van vitaliteit. Sterkte en een goede gezondheid toegewenst.”
 7. “Beste [naam], in deze periode van gezondheidsuitdagingen hoop ik dat je kracht vindt in de steun van vrienden en familie. Moge elke dag een stap zijn naar een betere gezondheid en geluk. Sterkte en een spoedig herstel gewenst.”
 8. “Lieve [naam], ik weet dat gezondheidsuitdagingen moeilijk zijn, maar ik geloof in je vastberadenheid. Moge je herstel voorspoedig verlopen en moge je snel weer genieten van een leven vol gezondheid en welzijn. Sterkte en een goede gezondheid toegewenst.”
 9. “Aan mijn moedige vriend(in), gezondheidsproblemen kunnen een zware last zijn, maar ik hoop dat je je omringd voelt door liefde en steun. Moge je herstel snel zijn en moge je spoedig weer de beste versie van jezelf zijn. Sterkte en een goede gezondheid toegewenst.”
 10. “Beste [naam], in deze tijd van gezondheidsuitdagingen wil ik je niet alleen sterkte wensen, maar ook een snel en volledig herstel. Moge je binnenkort weer genieten van een leven vol energie, vitaliteit en goede gezondheid. Blijf sterk!”
 11. “Lieve [naam], ik wil je omringen met sterkte en positieve vibes terwijl je door deze periode van gezondheidsuitdagingen gaat. Moge elke dag een stap zijn naar een betere gezondheid en welzijn. Sterkte en een spoedig herstel gewenst.”
 12. “Aan mijn vriend(in) die te maken heeft met gezondheidsuitdagingen, ik stuur je niet alleen sterkte, maar ook wensen voor een snel herstel. Moge je de kracht vinden om deze hindernissen te overwinnen en snel terug te keren naar een leven vol goede gezondheid. Sterkte!”
 13. “Beste [naam], in deze tijd van gezondheidsuitdagingen wil ik je omringen met sterkte en positieve energie. Moge je herstel voorspoedig zijn en moge je snel weer genieten van een leven vol vitaliteit en goede gezondheid. Blijf positief en sterk!”
 14. “Lieve [naam], ik stuur je niet alleen sterkte, maar ook oprechte wensen voor een snel herstel. Moge deze moeilijke periode snel voorbijgaan en moge je binnenkort weer genieten van een leven vol gezondheid en welzijn. Sterkte en een goede gezondheid toegewenst.”
 15. “Aan mijn dappere vriend(in), gezondheidsuitdagingen kunnen een ware beproeving zijn, maar ik geloof in je veerkracht. Moge je herstel voorspoedig zijn en moge je spoedig weer de vitaliteit en gezondheid ervaren waar je naar verlangt. Sterkte en een goede gezondheid toegewenst.”

Meer teksten toevoegen: info@tekst.nl, bijvoorbeeld een beterschap wens of een sterkte tekst.

5/5 - (1 stemmen)