Het is lastig om ongeschonden het leven door te komen. Er liggen immers altijd zoveel gevaren op de loer, dat je altijd moet oppassen. Als mens kun je bijvoorbeeld ziek worden. Dit kan een onschuldig griepje zijn, maar ook een chronische ziekte. Het kan zelfs nog veel erger en je kunt een terminale ziekte krijgen. Maar naast ziektes zijn er nog meer risico’s. Zo is er ook een kans dat je bijvoorbeeld een ongeluk krijgt. Je kunt bijvoorbeeld je been breken. Bovendien kun je ook met sporten allemaal verschillende blessures oplopen. Er is ongetwijfeld wel iemand in je omgeving die zoiets heeft meegemaakt. Mocht dat het geval zijn, dan is het natuurlijk wel zo aardig om hem of haar beterschap te wensen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Bekijk hieronder enkele van harte beterschap teksten en kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Van harte beterschap met een tekst en/of kaartje

De leukste manier is natuurlijk om iemand persoonlijk beterschap te wensen, maar soms kan dat niet omdat je ver weg woont. Een kaartje is dan ook leuk.

Van harte beterschap

(Bron: Greetz.nl)

Veel beterschap

(Bron: Greetz.nl)

Beterschap wensen: mogelijkheden

Je kunt iemand op verschillende manieren beterschap wensen. Je kunt bijvoorbeeld een belletje plegen. Daarnaast kun je hem of haar op social media iets sturen. Maar wat je ook kunt doen is het wat persoonlijker maken. De persoon die ziek is bijvoorbeeld een leuk kaartje sturen met een sterke tekst erop. Het voordeel daarvan is dat het aan de ene kant zeer persoonlijk is. Aan de andere laat je duidelijk blijken dat je er creativiteit hebt ingestopt.

Op die manier zal je beterschapswens veel sneller opvallen tussen de verschillende andere cadeaus. Hartstikke leuk natuurlijk. Ook kun je een tekst geven in combinatie met een cadeau. Een fruitmand is een leuk cadeau om aan iemand te geven wanneer die ziek is. Dit kun je dan bijvoorbeeld aanvullen met een leuk kaartje.

Beterschap

(Bron: Greetz.nl)

Beterschap wensen: wat voor tekst?

Veel mensen vragen zich af wat voor tekst ze op een beterschapskaartje moeten zitten. Hier is niet een duidelijk antwoord op te geven, aangezien dit afhankelijk is van de persoon en situatie. Is het een goede vriend van je? Dan kun je er een meer persoonlijke tekst opzetten, dan wanneer je met een verre kennis te maken hebt.

Maar ook de ernst van de ziekte is van groot belang om te bepalen wat een juiste tekst is. Heeft iemand bijvoorbeeld een knieblessure? Dan kun je er een luchtere tekst neerzetten om sterkte te wensen.

Hieronder vind je enkele voorbeeld teksten:

 • Beterschap!
 • Get well soon
 • Soms is er zoveel wat we voelen,
  maar zo weinig wat we kunnen zeggen…
 • Van harte beterschap!
 • Lieve meid snel beter worden
 • Lieve jongen snel beter worden
 • Gaat het niet zoals het moet
  Dan moet het maar zoals het gaat
 • Ik wens je veel sterkte toe en snel beter worden he?
Beterschap

Bron: Greetz

Meer teksten: