Sterkte wensen humor

Permalink

In het ziekenhuis belanden wilt natuurlijk niemand. Het is iet dat dan ook om verschillende redenen kan gebeuren. Bij de ene is er sprake van een ziekte en de ander heeft een ongeluk gehad. Hoe dan ook is het belangrijk dat je zodra er iemand uit je directe omgeving in het ziekenhuis terecht komt of iets anders heftige meemaakt je steun betuigt. Dit kan door sterkte wensen te uiten. Je kunt allerlei verschillende manieren iemand sterkte wensen, maar wanneer iemand ergen erg lang last van heeft en regelmatig pijn heeft kan het in sommige gevallen handiger zijn om die persoon af te leiden. Hieronder meer over sterkte wensen met humor.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen met humor

Als deze persoon veel pijn heeft en door een zware periode gaat is het belangrijk sterkte te wensen en te steunen. Natuurlijk kan er af en toe gepraat worden over het incident en hoe alles verloopt, maar op bepaalde momenten deze persoon voorzien van afleiding kan erg goed voor hem of haar zijn. Probeer daarom je sterkte wensen met humor te doen wanneer nodig. Als deze persoon wel eens houdt van een grapje, is het een mogelijkheid om hem of haar te laten lachen in plaats van op een emotionele manier sterkte te wensen.

Sterkte wensen met humor

Bron: Greetz

Verschillende mogelijkheden

Als we het hebben over iemand sterkte wensen met humor en op een leuke manier zijn er hiervoor diverse mogelijkheden. Normaalgesproken is voor een sterkte wens bijvoorbeeld het kopen van bloemen een leuke optie. Om dit persoonlijker te maken kun je er nog een briefje bij schrijven die je aan de bloemen bevestigd, maar om dit ook nog eens humoristisch te maken kun je de inhoud van het briefje een beetje grappig houden. In plaats van op het briefje alleen iets liefs te schrijven, schrijf je Iers korts waar deze persoon om kan lachen.

Probeer wel te zorgen dat het een link met hem of haar heeft. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een pakje met de favoriete chocolaatjes van deze persoon bestellen en het pakketje laten bedrukken met een hele gekke foto van jullie. Stel dat je bepaalde foto’s hebt met gekke bekken die de persoon al een tijdje niet had gezien, dan is dit je kans. Verder kan het een optie zijn om een sterkte wens te uiten in een soort grappig filmpje dat je in elkaar zet. Wat je precies doet hangt maar net af van de humor van deze persoon en waar hij of zij blij van wordt.

Grappige sterkte wens

Bron: Greetz

Enkele grappige sterkte teksten:

 • Ben je alweer gevallen? Misschien handig om een ruimtepak aan te trekken?
 • Pijn aan je hand? Dat is niet handig!

Meer teksten

 1. “Beste vriend, ik wens je de kracht van een koffieverslaafde op maandagochtend en de vastberadenheid van een peuter die geen middagdutje wil doen. Jij kunt dit!”
 2. “Moge je spierpijn slechts een teken zijn dat je spieren je bedanken voor de geweldige workout en niet dat je een onvrijwillige poging hebt gedaan om te vliegen van de trap. Sterkte, maat!”
 3. “Aan mijn favoriete held(in), ik wens je de kracht van een panda die bamboe eet en de vastberadenheid van een student die zijn wifi-verbinding verliest tijdens een online examen. Je overwint alles!”
 4. “Lieve [naam], ik hoop dat je zo sterk bent als de geur van koffie in de ochtend en zo onverwoestbaar als die ene sok die altijd overblijft na het wassen. Veel succes!”
 5. “Moge je wilskracht sterker zijn dan de zwaartekracht wanneer je besluit om die extra portie pizza te weerstaan. Sterkte met je inspanningen, en onthoud dat het oké is om af en toe te zwichten voor kaasachtige verleidingen!”
 6. “Aan de dappere ziel die op het punt staat een uitdaging aan te gaan, ik hoop dat je net zoveel vastberadenheid hebt als een kat die zijn staart achterna zit. Je gaat dat doel vangen!”
 7. “Beste [naam], ik wens je de kracht van een emoji die zijn lach inhoudt tijdens een serieuze vergadering en de veerkracht van een elastiek dat blijft stuiteren, hoe vaak het ook tegen de muur wordt gegooid. Je bent onbreekbaar!”
 8. “Moge je doorzettingsvermogen sterker zijn dan de aantrekkingskracht van een koekjespot op ooghoogte. Blijf sterk en ontwijk die verleidingen, tenzij de koekjes glutenvrij zijn, natuurlijk!”
 9. “Aan mijn heldhaftige vriend(in), ik wens je de vasthoudendheid van een peuter die zijn favoriete speeltje niet wil delen en de energie van een puppy die net ontdekt heeft wat ‘rennen’ betekent. Je hebt dit in de pocket!”
 10. “Moge je kracht groeien als een verzameling onkruid in de tuin van de buren, en moge je vastberadenheid zo onuitputtelijk zijn als het aantal memes op het internet. Je bent sterker dan je denkt!”
 11. “Beste [naam], ik hoop dat je net zo veerkrachtig bent als een fles ketchup die wordt geschud door iemand die haast heeft. Laat niets je stoppen, behalve misschien de ketchup die niet uit de fles wil komen. Succes!”
 12. “Aan mijn favoriete doorzetter, moge je wilskracht sterker zijn dan de drang om je wekker te slaan op een maandagochtend. Je kunt dit aan, zelfs zonder die extra vijf minuten slaap!”
 13. “Lieve [naam], ik wens je de vastberadenheid van een kind dat vastbesloten is om een pannenkoek te bakken met zijn speelgoedkeukengerei. Ga ervoor en maak iets geweldigs van deze uitdaging!”
 14. “Moge je doorzettingsvermogen sterker zijn dan de lijm op de achterkant van die ene envelop die altijd aan je vingers blijft plakken. Je zult niet vastlopen, zelfs niet als het een rekening is!”
 15. “Aan de persoon die sterker is dan een kopje espresso op een maandagochtend, ik wens je de vasthoudendheid van een post-it die zich weigert te laten vallen. Jij blijft plakken aan succes!”
 16. “Lieve [naam], moge je doorzettingsvermogen sterker zijn dan de zwaartekracht die ons eraan herinnert dat we geen superhelden zijn (tenzij je dat wel bent, natuurlijk). Laat die dromen vliegen!”
 17. “Beste doorzetter, ik hoop dat je krachtiger bent dan een panda die een bamboestengel breekt en vasthoudender dan een kleuter die zijn eigen schoenveters probeert te strikken. Jij kunt dit, en meer!”
 18. “Aan mijn onverschrokken vriend(in), moge je vastberadenheid zo vast zijn als de laatste chip in de zak waar iedereen om vecht. Jij bent de kampioen van doorzettingsvermogen!”
 19. “Lieve [naam], ik wens je de kracht van een tiener die zijn telefoon vindt nadat hij het de hele dag kwijt was en de vastberadenheid van een oma die haar favoriete breinaalden zoekt. Je bent een legende!”
 20. “Moge je doorzettingsvermogen sterker zijn dan de wifi-verbinding op een regenachtige dag. Blijf verbonden met je doelen en laat niets je signaal verstoren. Je hebt dit in je!”
5/5 - (1 stemmen)