Sterkte wensen humor

Permalink

In het ziekenhuis belanden wilt natuurlijk niemand. Het is iet dat dan ook om verschillende redenen kan gebeuren. Bij de ene is er sprake van een ziekte en de ander heeft een ongeluk gehad. Hoe dan ook is het belangrijk dat je zodra er iemand uit je directe omgeving in het ziekenhuis terecht komt of iets anders heftige meemaakt je steun betuigt. Dit kan door sterkte wensen te uiten. Je kunt allerlei verschillende manieren iemand sterkte wensen, maar wanneer iemand ergen erg lang last van heeft en regelmatig pijn heeft kan het in sommige gevallen handiger zijn om die persoon af te leiden. Hieronder meer over sterkte wensen met humor.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Sterkte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Sterkte wensen met humor

Als deze persoon veel pijn heeft en door een zware periode gaat is het belangrijk sterkte te wensen en te steunen. Natuurlijk kan er af en toe gepraat worden over het incident en hoe alles verloopt, maar op bepaalde momenten deze persoon voorzien van afleiding kan erg goed voor hem of haar zijn. Probeer daarom je sterkte wensen met humor te doen wanneer nodig. Als deze persoon wel eens houdt van een grapje, is het een mogelijkheid om hem of haar te laten lachen in plaats van op een emotionele manier sterkte te wensen.

Sterkte wensen met humor

Bron: Greetz

Verschillende mogelijkheden

Als we het hebben over iemand sterkte wensen met humor en op een leuke manier zijn er hiervoor diverse mogelijkheden. Normaalgesproken is voor een sterkte wens bijvoorbeeld het kopen van bloemen een leuke optie. Om dit persoonlijker te maken kun je er nog een briefje bij schrijven die je aan de bloemen bevestigd, maar om dit ook nog eens humoristisch te maken kun je de inhoud van het briefje een beetje grappig houden. In plaats van op het briefje alleen iets liefs te schrijven, schrijf je Iers korts waar deze persoon om kan lachen.

Probeer wel te zorgen dat het een link met hem of haar heeft. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een pakje met de favoriete chocolaatjes van deze persoon bestellen en het pakketje laten bedrukken met een hele gekke foto van jullie. Stel dat je bepaalde foto’s hebt met gekke bekken die de persoon al een tijdje niet had gezien, dan is dit je kans. Verder kan het een optie zijn om een sterkte wens te uiten in een soort grappig filmpje dat je in elkaar zet. Wat je precies doet hangt maar net af van de humor van deze persoon en waar hij of zij blij van wordt.

Grappige sterkte wens

Bron: Greetz

Enkele grappige sterkte teksten:

  • Ben je alweer gevallen? Misschien handig om een ruimtepak aan te trekken?
  • Pijn aan je hand? Dat is niet handig!
  • … meer teksten toevoegen? Stuur ons een e-mail naar info@tekst.nl
Rate this post