Van harte gefeliciteerd met jullie dochter! Wat een geweldig nieuws! De geboorte van nieuw leven is één van de meest magische momenten uit een mensenleven. Het is tegelijkertijd ook meer dan reden genoeg om een leuk felicitatie geboortekaartje naar de ouders te sturen. Een dergelijk kaartje met felicitaties toont hen dat ze belangrijk zijn in jouw leven en dat jij er voor hen bent. Logischerwijze wil je dan ook wel een mooie boodschap op het kaartje noteren. Loopt dat wat moeilijk? Dan zijn we hier om je uit de nood te helpen. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd een dochter teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd een dochter teksten voor op een kaartje

Gefeliciteerd een dochter

(Bron: Greetz.nl)

  • De leukste felicitaties voor de geboorte van een dochter

Voor de geboorte van een dochter schrijf je een andere tekst dan voor de geboorte van een zoon. Elke ouder wilt graag dat hun dochter een prinsesje wordt voor wie de wereld aan haar voeten ligt. Een sentiment dat je zeker terug kunt laten komen in jouw boodschap voor de verwachtende ouders.

De gelukwensen voor een meisje zijn dan ook vaak zachter en liever van aard dan voor een jongen. Betekent dit dat het zo ook moet? Natuurlijk niet, je bent altijd vrij om je eigen draai aan de gelukwensen te geven. Veel hangt af van de persoonlijkheid van de ouders.

  • Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Ik hoop dat ze jaren zoetheid, lieve knuffels en veel geluk brengt.
  • Als ouders van een prachtige dochter gaat jullie leven gevuld worden met spanning en mooie dingen. We zouden niet gelukkiger voor jullie kunnen zijn.
  • Proficiat met de geboorte van een gezonde dochter. Ik twijfel er niet aan dat ze het mooiste en prachtigste deel van jullie leven gaat worden.

Meer felicitatie teksten voor een dochter

  • Een kleine prinses voor de koning en koningin! Fantastisch nieuws. Ik ben er zeker van dat in de toekomst de lucht voor jullie altijd blauw zal zijn.
  • Een kleine meid die geen betere ouders uit had kunnen kiezen. Ik ben er zeker van dat jullie haar alle geluk zullen geven in jullie prachtige thuis.
Geboortekaart dochter

(Greetz.nl)

Dochter felicitatie kaart

(Bron: Greetz)

Felicitatie dochter kaart

Bron: Greetz

Meer leuke teksten: