Van harte gefeliciteerd met jullie dochter! Wat een geweldig nieuws! De geboorte van nieuw leven is één van de meest magische momenten uit een mensenleven. Het is tegelijkertijd ook meer dan reden genoeg om een leuk felicitatie geboortekaartje naar de ouders te sturen. Een dergelijk kaartje met felicitaties toont hen dat ze belangrijk zijn in jouw leven en dat jij er voor hen bent. Logischerwijze wil je dan ook wel een mooie boodschap op het kaartje noteren. Loopt dat wat moeilijk? Dan zijn we hier om je uit de nood te helpen. Bekijk hieronder de leukste gefeliciteerd een dochter teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd een dochter teksten voor op een kaartje

Gefeliciteerd een dochter

(Bron: Greetz.nl)

 • De leukste felicitaties voor de geboorte van een dochter

Voor de geboorte van een dochter schrijf je een andere tekst dan voor de geboorte van een zoon. Elke ouder wilt graag dat hun dochter een prinsesje wordt voor wie de wereld aan haar voeten ligt. Een sentiment dat je zeker terug kunt laten komen in jouw boodschap voor de verwachtende ouders.

De gelukwensen voor een meisje zijn dan ook vaak zachter en liever van aard dan voor een jongen. Betekent dit dat het zo ook moet? Natuurlijk niet, je bent altijd vrij om je eigen draai aan de gelukwensen te geven. Veel hangt af van de persoonlijkheid van de ouders.

 • Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Ik hoop dat ze jaren zoetheid, lieve knuffels en veel geluk brengt.
 • Als ouders van een prachtige dochter gaat jullie leven gevuld worden met spanning en mooie dingen. We zouden niet gelukkiger voor jullie kunnen zijn.
 • Proficiat met de geboorte van een gezonde dochter. Ik twijfel er niet aan dat ze het mooiste en prachtigste deel van jullie leven gaat worden.

Meer felicitatie teksten voor een dochter

 • Een kleine prinses voor de koning en koningin! Fantastisch nieuws. Ik ben er zeker van dat in de toekomst de lucht voor jullie altijd blauw zal zijn.
 • Een kleine meid die geen betere ouders uit had kunnen kiezen. Ik ben er zeker van dat jullie haar alle geluk zullen geven in jullie prachtige thuis.
Geboortekaart dochter

(Greetz.nl)

Dochter felicitatie kaart

(Bron: Greetz)

Felicitatie dochter kaart

Bron: Greetz

Tekst felicitatie dochter:
 • Als je jarig bent krijg je van mij:
  een ruiker zwarte rekkers
  en een bosje muilentrekkers
  en een reep margerietjes
  en een doos vergeet-mij-nietjes
  en een kus met een lint
  omdat ik je zo aardig vind
 • 30 Mooie jaren van geluk
  Met deze hartelijke felicitatie
  kan jouw verjaardag niet meer stuk!
 • Wie jarig is, hoort onze klokken
  ze luiden dan plechtig bim, bam
  en roepen in koor voor de jarige:
  gezondheid en leef nog heel lang

Dochter felicitatie teksten:

 • Hopelijk krijg je veel cadeautjes
  En is alles mooi versierd
  En is iedereen heel blij vandaag
  Omdat jij je verjaardag viert!
  Gefeliciteerd
 • Een tekst van liefde op jouw jaardag van jouw allerliefste.
  Ik denk het hele jaar aan je…
  maar op je verjaardag
  nog eens extra!
  Gefeliciteerd!
 • Alweer is er een jaar voorbij
  maar je bent het nog steeds voor mij!
  Gefeliciteerd!

Dochter teksten feliciteren:

 • Deze kaart is van mij
  Hopelijk maakt ze je blij
  Je weet dat ik je graag mag
  Daarom wens ik je een prettige verjaardag
  Veel plezier en een fijne dag!
 • De warmte van deze kaart
  Komt van een goede vriend
  Een fijne dag en veel geluk
  Want jij hebt het verdiend
 • Wie jarig is, hoort onze klokken
  ze luiden dan plechtig bim, bam
  en roepen in koor voor de jarige:
  gezondheid en leef nog heel lang
 • Op deze wondermooie dag
  Klinkt er een lied en gelach
  ’t Is een dag van geluk en vreugd
  Een etmaal van plezier en deugd
  Prettige Verjaardag!
 • Hoera hoera, er is een jarig en dat vieren wij
  zingen is nooit mijn sterkste kant geweest
  maar voor deze ene keer zal je het toch moeten aanhoren
  Happy Birthday!!!
 • Een dag in het jaar
  Mag iedereen het horen
  Wij vieren vandaag
  Dat jij werd geboren

Meer felicitatie teksten

 1. n harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter! Wat een zegen en vreugde om dit kleine wonder te verwelkomen in jullie leven.
 2. Welkom op de wereld, lieve dochter! Jullie gezin is nu compleet met de komst van dit kleine engeltje. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige geschenk.
 3. Hoera! Een nieuwe prinses is geboren. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Moge haar leven gevuld zijn met liefde, lachen en schitterende momenten.
 4. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Moge haar leven net zo mooi zijn als haar naam en moge ze jullie gezin vullen met onvoorwaardelijke liefde.
 5. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleine prinses! Moge deze dagen gevuld zijn met knuffels, kusjes en de onbeschrijfelijke vreugde van ouderschap.
 6. Een nieuwe bloem is in jullie tuin gebloeid. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Moge ze opgroeien tot een prachtige en sterke vrouw.
 7. Hiep hiep hoera voor de kersverse ouders van een prachtige dochter! Van harte gefeliciteerd met dit nieuwe hoofdstuk vol geluk en verwondering.
 8. Wat een vreugdevol nieuws! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Moge deze dagen gevuld zijn met trots, vreugde en heel veel babygeur.
 9. Welkom op aarde, kleintje! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Moge jullie gezin gevuld zijn met eindeloze liefde en betoverende momenten.
 10. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter! Moge haar leven een aaneenschakeling zijn van gelukkige momenten en liefdevolle herinneringen.
 11. Happy Birthday aan jullie dochter! Wat een prachtig geschenk aan de wereld. Moge haar leven gevuld zijn met liefde, lachen en het verwezenlijken van dromen.
 12. Hiep hiep hoera voor de kersverse ouders! Gefeliciteerd met jullie dochter. Moge elk moment met haar een zegen zijn en jullie harten vervullen met onmetelijke vreugde.
 13. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Moge deze dagen van luiers en nachtvoedingen worden overgoten met liefde en geluk.
 14. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Moge jullie dagen gevuld zijn met zachte babygeluiden, schattige lachjes en het pure geluk van ouderschap.
 15. Welkom in de wereld, prinsesje! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Moge ze opgroeien in een wereld vol liefde, warmte en onbegrensde mogelijkheden.
 16. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje! Moge haar leven worden gevuld met liefde, vreugde en alle dromen die jullie voor haar koesteren.
 17. Happy Birthday aan de kersverse ouders! Jullie dochter is als een stralende ster. Moge haar leven net zo schitterend zijn als de nachtelijke hemel.
 18. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Moge elke dag met haar een nieuw avontuur zijn, gevuld met liefdevolle momenten en onvergetelijke herinneringen.
 19. Van harte gefeliciteerd met jullie prinsesje! Moge haar leven een sprookje zijn vol liefde, geluk en magische momenten.
 20. Hiep hiep hoera voor de kersverse ouders van een dochter! Gefeliciteerd met dit nieuwe begin. Moge haar leven gevuld zijn met gezondheid, geluk en de warmte van jullie liefde.

Meer leuke teksten:

4.2/5 - (6 stemmen)