Een kleinzoon krijgen is één van de leukste dingen die een mens kan meemaken in zijn bestaan. Allereerst betekent dit namelijk dat je al kinderen hebt en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maar een kleinzoon betekent ook nog eens een extra toevoeging daarop. Veel mensen ervaren het namelijk alsof het je eigen zoon is. En dat is natuurlijk zeer leuk, want je kunt leuke dingen met je kleinzoon gaan ondernemen die ervoor zorgen dat het levensgeluk aanzienlijk worden vergroot. Mocht je iemand kennen die een kleinzoon heeft gekregen, dan is het natuurlijk leuk om hem of haar te voorzien van een sterke tekst. Lees hieronder verder over de gefeliciteerd met jullie kleinzoon teksten en kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met jullie kleinzoon teksten en kaartjes!

Gefeliciteerd met jullie kleinzoon

(Greetz.nl)

Hoera een kleinzoon

(Bron: Greetz)

  • Leuke tekst

Maar wat is nu een leuke tekst waarmee je iemand kunt feliciteren die een kleinzoon heeft gekregen. Dit is natuurlijk een goede vraag, want je wilt natuurlijk wel een beetje origineel uit de hoek komen.

Om die reden is het belangrijk om een leuke, originele tekst te verzinnen die ervoor zorgt dat je zeer origineel bent en er ook nog eens in resulteert dat die persoon je veel waardeert. Een leuke tekst is bijvoorbeeld: “Gefeliciteerd, eindelijk Opa. Een nieuw leven staat je te wachten, vol met leuke avonturen.” Of: “Het leven is mooi, maar met een kleinzoon nog mooier. Gefeliciteerd met de kleine!”

Een kleinzoon

(Bron: Greetz.nl)

  • Kaartje met tekst

Naast de tekst, is het natuurlijk ook belangrijk om er een leuk kaartje bij te voegen. Dit geeft een extra dimensie aan de tekst en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Denk daar dan ook eens goed over na. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden. Zo kun je zelf de kleuren en dergelijke van het kaartje bepalen, maar ook het type tekst.

Zo geef je een extra schwung aan het kaartje en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Met een leuke felicitatie wanneer iemand een kleinzoon heeft gekregen, weet je in ieder geval zeker dat je punten scoort. En wat is er nou leuker dan dat? Vrij weinig! Iemand een goed gevoel geven, geeft jezelf doorgaans ook een goed gevoel.

Jullie krijgen een kleinzoon kaart

(Bron: Greetz.nl)

Meer teksten:

Heb je een vraag, wil je iets toevoegen of een opmerking doorgeven? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl. Nuttig artikel? Delen stellen we erg op prijs.