Van harte gefeliciteerd met jullie kleindochter.
Wanneer iemand een kleindochter heeft gekregen is dat natuurlijk fantastisch. Het krijgen van een kleindochter is voor velen namelijk een echte belevenis. Het is misschien niet zo extreem als het gevoel alsof het je eigen dochter of zoon is, maar toch is het een zeer bijzonder gevoel voor velen. Veel mensen ervaren het namelijk echt alsof het hun eigen kind is. Als je een kleindochter hebt gekregen als opa ga je dan ook een leuke tijd tegemoet. Het voordeel is namelijk dat je wel de lusten hebt, maar niet de lasten en dat is iets wat veel mensen zeer kunnen waarderen. Je kunt namelijk genieten van al het leuks van het kind, maar de nadelen ervan maak je minder mee. Hier draaien de ouders immers voor op. Lees hieronder meer over de gefeliciteerd kleindochter teksten en bekijk enkele kaartjes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:


Gefeliciteerd kleindochter teksten en tips:

Gefeliciteerd kleindochter

(Bron: Greetz.nl)

  • Leuke teksten

Als je iemand kent die een kleindochter heeft gekregen, is het natuurlijk leuk om hem of haar een kaartje sturen met een zeer leuke tekst erop. Op die manier weet je zeker dat je pluspunten bij degene krijgt. Wat voor tekst je er precies moet opzetten is natuurlijk van een aantal zaken afhankelijk. Allereerst is het van belang om die persoon echt te laten genieten. Een vrolijke boodschap past er bij de geboorte van een dochter. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een tekst erop te zetten als: “Gefeliciteerd met je kleindochter. Op veel leuke avonturen die je ongetwijfeld gaat beleven!”. Of: “Gefeliciteerd met jullie kleindochter. Op veel geluk in de familie!”. Je kunt er dus altijd een eigen draai aangeven en dat is een positief voordeel te noemen. Je kunt altijd wel iets leuks schrijven.

Hoera een kleindochter

(Greetz.nl)

  • Voordeel persoonlijke tekst

Het voordeel van een persoonlijke tekst, is het feit dat het minder standaard is. Zeker als je er een leuk kaartje bijdoet, zorg je ervoor dat je echt een uniek cadeau geeft en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Je wilt immers niet met standaard zaken aankomen. Zeker niet als het om zoiets belangrijks gaat als het krijgen van een kleindochter. Zoiets moet uiteraard groot gevierd worden.

Een kleindochter

(Bron: www.Greetz.nl)

Meer teksten:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail doorgestuurd worden. Nuttig artikel? Delen stellen we op prijs. Een mooie tekst gevonden of bedacht welke je wilt toevoegen aan dit artikel? Stuur ons dan een e-mail naar gefeliciteerd@tekst.nl.

Last updated: maandag 9 september 2019