Grappige verjaardagswensen op felicitaties kunnen een feest nog leuker maken. Wil jij wat inspiratie voor leuke gefeliciteerd teksten? Wij helpen jou graag. Lees gauw verder wat de leukste en meest humoristische gefeliciteerd teksten zijn. Daarnaast vind je enkele kaartjes en leuke tips om op een humoristische manier te feliciteren.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd humor teksten op een rij:

  • Voor het feestvarken
    Dit is een leuke felicitatie tekst voor jong en oud. Wil je jouw neefje of nichtje eens flink laten lachen op de verjaardag, maar kun je er niet aanwezig zijn? Stuur dan bijvoorbeeld een leuke verjaardagskaart met felicitatie. Het kan gaan als volgt: “Van harte gefeliciteerd voor het feestvarken!”. De varken of biggetje op de kaart mag natuurlijk niet ontbreken.
  • Gefeliciflapstaart
    Nog een echte knaller voor jonge jarigen, is de felicitatie: “Gefeliciflapstaard.”. Het is een jolige en humoristische manier om een verjaardagskaart of verjaardagwens mee te openen. Het is altijd een geslaagd succes op de verjaardagskaart van vriendjes en vriendinnetjes van jouw kinderen en voor neefjes en nichtjes.
Gefeliciteerd humor

(Bron: Greetz.nl)

Groot lettertype

Een grappige manier om iemand te feliciteren die weer een jaartje ouder wordt, is door simpelweg het woord Gefeliciteerd groot af te drukken op de kaart. Je kunt vervolgens een humoristisch bruggetje maken naar de leeftijd en dat groot lettertype op deze leeftijd toch wel handig is. Dit is een perfecte humoristische felicitatie tekst voor wanneer de jarige net een nieuwe bril krijgt of te maken krijgt met ouderdomskwaaltjes.

Hoeveel kaarsjes ook alweer?

De verjaardag is op latere leeftijd ook een perfecte dag om de jarige eens even flink in de zeik te nemen. Word de jarige al zo oud dat het tellen van de kaarsjes geen zin meer heeft? Dan is dit een perfecte humor felicitatie tekst. Begin jouw verjaardagskaart of speech bijvoorbeeld met: “Hoeveel kaarsjes moeten er dit jaar op de taart gezet worden? Ach, laat ook maar zitten.”.

Humor felicitatie

(Bron: Greetz.nl)

Humor felicitatie

(Bron: Greetz)

Hoera, nog net niet bejaard!

Neem de spot met de oude jarige, door de leeftijd lekker te benadrukken. Wil je een grappige felicitatie? Dan kan de leeftijd natuurlijk niet ontbreken. Hoe ouder je wordt, des te minder leuk is het om te horen te krijgen hoe oud je bent. Wrijf het er lekker in met een ironische felicitatiewens. Je kunt de leeftijd lekker benadrukken en feliciteren dat de jarige nog net niet bejaard is!

Grappige kaart om te feliciteren

Bron: Greetz

Een grappige felicitatie mag nooit ontbreken op een verjaardag. Het begint al van jongs af aan met het jarige feestvarken, tot op latere leeftijd waar de leeftijd zelf het onderwerp van de grap kan zijn. Laat een verjaardag nooit voorbij gaat zonder humoristische felicitatie. Maak er een groot feest van met een leuke en grappige tekst.

Meer teksten: