Iemand feliciteren met zijn of haar zoon, bijvoorbeeld bij de geboorte of misschien wel een verjaardag? Wanneer iemand een zoon krijgt is dit een grote verandering in het leven. Mocht je dan ook iemand kennen die een zoon heeft gekregen, dan is het aan te raden om hem of haar een leuk cadeau te geven. Bijvoorbeeld een leuke kaart met een mooie tekst erop. Op die manier kun je die persoon feliciteren met de geboorte van zijn of haar zoon. 

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Geboorte

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met de geboorte van jouw / jullie zoon

Gefeliciteerd een zoon

(Bron: Greetz.nl)

  • Kaartje met tekst zoon

Maar wat voor tekst moet je nu zetten op een kaartje die aan iemand stuurt die net een zoon heeft gekregen. Allereerst is het van belang om niet in clichés te vervallen. Veel kaartjes die worden gestuurd hebben namelijk standaard teksten erop en dat is natuurlijk zeer jammer. Een beetje originaliteit in het leven kan namelijk geen kwaad. Het is dan ook leuk om het een beetje ludiek te maken. Dat zorgt ervoor dat het een beetje luchtig blijft.

Zo kan het bijvoorbeeld leuk zijn om een tekst te schrijven als: “Gefeliciteerd met jullie zoon. Nu begint het echte leven!” Of: “Weg vrije tijd, nu eindelijk een zoon. Het zware leven gaat beginnen!” Natuurlijk zeg je dat dan met een kwinkslag, dat is altijd belangrijk.

Hoera een jongen kaart

Bron: Greetz

  • Kaartje met persoonlijke tekst om te feliciteren met een zoon

Een persoonlijk kaartje is natuurlijk ook leuk als iemand een zoon heeft gekregen. Wanneer je iemand echt iets persoonlijks geeft, zorgt dit er namelijk voor dat die persoon je veel hoger in achting heeft staan. En als jij iemand een goed gevoel geeft, zal die persoon er alles aan doen om ook jou een goed gevoel te geven. Dat is natuurlijk ook zeer belangrijk. Een kaartje geven met een persoonlijke tekst werkt dus twee richtingen op.

Hoera een zoon

(Bron: Greetz.nl)

Felicitatie zoon kaart

(Bron: Greetz)

Meer teksten: