Bepaalde gebeurtenissen maak je maar één keer in je leven mee. Deze mijlpalen zijn bijzonder en zeker een felicitatie waard. Wanneer een familielid, vriend, vriendin of kennis een mijlpaal beleefd, kun je hem of haar daarmee feliciteren door middel van een kaartje. Een gebeurtenis of mijlpaal waarbij het sturen van een kaartje wel erg gewaardeerd zal worden, is bij een communie. Beleefd iemand in je familie-, vrienden- of kennissenkring zijn of haar communie? Bekijk hieronder de teksten felicitatie bij een communie.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Felicitatie teksten bij een communie en tips:

Tekst felicitatie communie

(Bron: Greetz.nl)

Stuur hem of haar dan een kaartje met een speciale tekst felicitatie communie. Je hoeft de tekst felicitatie communie niet zelf te bedenken, maar kunt een mooie, bijzondere en persoonlijke tekst van deze website halen. Je vindt de teksten felicitatie communie onder het kopje ‘Tekst felicitatie communie’. Niet iedereen heeft dezelfde smaak.

Waar de ene persoon veel woorden nodig heeft om iemand te feliciteren, doet de ander dat liever met weinig woorden.

Er staan diverse teksten felicitatie communie op deze website, voor ieder wat wils. Kies de tekst felicitatie communie voor je familielid, vriend, vriendin of kennis uit die volgens jou het best bij hem of haar past. Er is niets persoonlijker dan een felicitatie kaartje en je doet iemand daar een groot plezier mee. Je laat weten dat je aan diegene denkt en viert de communie op deze manier met hem of haar mee.

Communie kaart

(Bron: Greetz.nl)

Felicitatie wensen voor een communie:

Een bloemenkind
opende zijn knop en zei:
lieve wereld,
verwelk alstublieft nog niet.

 

Een guitige lach
een zonnige dag
een kleine kapoen
die haar eerste communie
mag doen.

Heb jij een mooie communie wens/tekst die je wilt delen met anderen? Reageer dan door een e-mail te sturen naar info@tekst.nl. Correcties, stuur ons een e-mail.

Last updated: donderdag 28 mei 2020