Ben je van plan om een tatoeage te nemen? Dat is een hele moedige keuze waar je ongetwijfeld lang over na hebt gedacht. Als je eenmaal besloten hebt om een tatoeage te nemen, is het nog relevant om na te gaan wat voor soort tatoeage je gaat nemen. Er zijn immers eindeloze mogelijkheden. Veel mensen kiezen ervoor om een tattoo met enkel een afbeelding te nemen. Sommige kiezen voor een afbeelding met een tekst. Anderen kiezen er weer voor om enkel een tekst op hun lichaam te tatoeëren. Wat zijn leuke tattoo-teksten? Lees hieronder enkele tips en tattoo teksten.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Tattoo teksten die mooi zijn

  • Tip: een herinnering

Een goede tekst is afhankelijk van hetgeen je op je lichaam wilt tatoeëren. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een herinnering op hun lichaam te tatoeëren. Je kunt daarbij denken aan een wapenfeit in je leven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de geboorte van je kind. Voor veel mensen is dat het belangrijkste dat ze ooit in hun leven gaan meemaken. Je kunt dan een leuke tekst met die specifieke datum laten tatoeëren.

Een tekst waaruit bijvoorbeeld blijkt dat het leven compleet is veranderd na de geboorte van dat kind.

Maar ook kun je meer de tragische kant opgaan. Misschien heb je wel een dierbare verloren. In die gevallen kun je een tekst laten zetten waarbij je die persoon eert. Op die manier heeft hij of haar dan altijd een plekje in je hart. Dat is natuurlijk belangrijk en kan helpen om het rouwproces te versnellen. Natuurlijk zijn er nog veel meer soorten herinneringen waar je aan kunt denken.

Tattoo teksten

Inspiratievolle tattoo tekst

Niet alleen kun je ervoor kiezen om teksten op je lichaam te zetten die associëren met herinneringen. Wat veel mensen ook doen is een algemene inspiratievolle tekst op hun lichaam laten zetten. Dit kan bijvoorbeeld een motto zijn waarmee je leeft. Of bijvoorbeeld een lijfspreuk die je erg mooi vindt. Ook wat dat betreft zijn er veel mogelijkheden.

Het is echter wel van belang dat je een tijdloze tekst op je lichaam laat zetten. Een tatoeage is namelijk niet voor even, maar voor je hele leven. Probeer dus ook altijd een weloverwogen keuze te maken.

Op die manier is de kans aanzienlijk groter dat je er geen spijt van gaat hebben. Veel mensen krijgen later spijt van hun tatoeage. Dit komt meestal omdat ze er toentertijd niet goed over hebben nagedacht. Maak dus altijd een weloverwogen beslissing.

Tekst voor een tattoo

Rock star

Enkele voorbeelden van tattoo spreuken:

When I’m pushing myself, testing myself, that’s when I’m happiest. That’s when the rewards are greatest.

Echte liefde overwint alles

Je bent wat je toont.

Mediteer elke dag dertig minuten.

Make love, not war

Profiteer van de rust.

Waak over jouw vrienden.

Liefde is alles

Zo ook bij een geboorte of een huwelijk kan het zijn dat je een tekst wilt laten zetten. Hier zijn ook enkele mooie teksten voor te verzinnen en bedacht.

Meer teksten:

Zelf een mooie tattoo tekst toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl. Wij willen graag de lijst verder uitbreiden. Tips en correcties kunnen ook per e-mail aan ons toegezonden worden naar tips@tekst.nl.