Een nieuwe woning is voor veel mensen een waar genot. Het betekent namelijk echt dat je een stap vooruit gaat in het leven, en dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Als je iemand kent die een nieuwe woning heeft, is het dan ook leuk om hem of haar te feliciteren. Op welke manier kan het iemand feliciteren met een nieuwe woning? Bijvoorbeeld met een leuke tekst op een kaartje. Op deze pagina kom je enkele leuke teksten en tips tegen om iemand te feliciteren met een nieuwe woning (nieuwe woning gefeliciteerd).

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Nieuwe woning gefeliciteerd tekst in een overzicht

Nieuwe woning tekst kaart

(Bron: Greetz.nl)

Gefeliciteerd nieuwe woning

(Bron: Greetz.nl)

Maar wat voor soort tekst zet je nou op een kaartje voor iemand die een nieuwe woning heeft. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie als iemand bijvoorbeeld een nieuwe woning heeft gekregen, dan is het aan te raden hem of haar een tekst te sturen met iets wat daar verband mee houdt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een tekst als: “Gefeliciteerd! Een prachtig huis gekocht!”

 • Persoonlijke tekst

Natuurlijk kun je de kaart bijvoorbeeld sturen. Maar je kunt hem of haar natuurlijk ook een leuke kaart meegeven bij een ander cadeau. Het is namelijk een leuke toevoeging bij een ander cadeau en daarom is het ook bijzonder leuk om dit aan iemand te geven. Je kunt niet alleen de tekst bepalen, maar ook de vorm van de tekst kun je aanpassen. Dat is natuurlijk zeer leuk, want op die manier kun je er een eigen kleur aangeven.

Feliciteer hem of haar met zijn of haar nieuwe woning!

Nieuwe woning gefeliciteerd

(Bron: Greetz.nl)

Veranderingen maken een groot deel uit van ons leven. Ook een nieuw huis betreden behoort tot die veranderingen en is een grote stap naar een mooie toekomst en heel veel mooie herinnering en verhalen. Als iemand van je familie of vrienden verhuist, vereist dit uiteraard enkele speciale wensen.

De beste manier om iemand te feliciteren die aan het begin staat van een nieuw verhaal in een nieuw huis, is door die persoon oprechte wensen te sturen. Als je niet wat je moet zeggen, maak je geen zorgen, we zullen je helpen. Hieronder hebben we een geweldige verzameling felicitaties verzameld, die aan dat leuke housewarmingsfeest extra kracht zullen toevoegen.

Wij gaan verhuizen kaart

Bron: Greetz

Benadruk de waarde van een nieuwe thuis

Nieuwe woning kaart

(Bron: Greetz.nl)

 • Zelfs de muren van het duurste hotel ter wereld kunnen nooit zo warm zijn als de muren van je mooie nieuwe huis!
 • Ik wens je het allerbeste met je nieuwe bestemming en hopelijk mag je je snel thuis voelen. Laat je nieuwe huis een plaats van vrijgevigheid, geluk en plezier zijn!
 • Een huis is een plek om dromen, liefde, vertrouwen en steun te creëren. Moge je nieuwe thuis een plaats zijn die dit allemaal combineert en met Gods zegen wordt geschonken!
 • Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Het is een mooie. Moge je thuis het paradijs zijn waar harten samenkomen, het geluk je toelacht en de eeuwige liefde begint!

Nieuwe woning gefeliciteerd

Meer mooie teksten

 • Na een drukke dag op het werk, zul je ontspanning zoeken, waarvoor je nieuwe huis de ultieme plek zal zijn. Gefeliciteerd!
  Je nieuwe huis is een investering die een leven lang vruchten zal afwerpen. Je hebt een verstandige en mooie keuze gemaakt. Gefeliciteerd!
 • Wanneer je je nieuwe huis binnenkomt, zul je een zucht van verlichting slaan. Dit is een nieuwe start in je leven en tijd om een ​​nieuw hoofdstuk te beginnen. Gefeliciteerd!
 • Een huis is een toevluchtsoord voor liefde, herinneringen en geluk. Ik wens het je allemaal toe. Gefeliciteerd!
 • Mooie koppels zoals jullie verdienen prachtige huizen zoals dat van jullie!
 • Mijn hart slaat een slag over als ik je nieuwe huis zie. Het heeft de perfecte ambiance, inrichting en toon.

Meer teksten: