Wie houdt er nou niet van een leuke quote? Een leuke quote geeft toevoeging aan je leven. Dit kan op verschillende manieren. Enerzijds zijn quotes vaak treffend en toepasbaar in algemene zin. Het zijn niet voor niets belangrijke quotes geworden. Ze hebben vaak verschillende generaties overleefd en zijn nog steeds relevant. Met een quote kun je ook je kennis tentoonstellen. Daarom is het leuk om mensen te voorzien van een leuke quote. Dit kun je bijvoorbeeld doen tijdens een verjaardag, maar ook bij andere gelegenheden. Het leuke is dat een quote van toepassing is op iemand zijn leven. Lees hieronder meer over de leuke quotes.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Leuke quotes & teksten

Heeft iemand bijvoorbeeld net een kind gekregen? Dan kan een leuke quote iets zijn in de richting van: “Eindelijk een kind. Nu moet jij volwassen worden!” Dit is enerzijds grappig, maar er zit ook veel waarheid in. Nadat je een kind hebt gekregen zal er namelijk een nieuwe periode in je leven aanbreken.

Leuke quotes

De kracht van een quote

Zoals al even is vermeld, zal een quote iets moeten toevoegen aan de situatie. Is iemand getrouwd? Dan is het leuk om een quote te pakken die daar betrekking op heeft. Meestal zijn er wel veel standaard quotes te vinden. Ben je niet origineel? Dan kun je een dergelijke quote gewoon ergens op een kaartje zetten.

Heb je een klein beetje inspiratie? Je kunt dan ook de quote pakken en deze wat verdraaien en persoonlijker maken. Wat natuurlijk het allerleukste is: zelf een quote bedenken. Het nadeel daarvan is dat je hoogstwaarschijnlijk wel veel tijd kwijt bent. Een goede quote verzinnen is immers niet gemakkelijk. Het voordeel is dat je er veel voor terugkrijgt. Bovendien traint het je fantasiespier. Je krijgt er meer creativiteit van!

Leuke quote

Bron: Greetz

Een quote met mooi omhulsel

Een quote moet natuurlijk ook leuk verpakt worden. Een quote kan op zichzelf staan, maar soms is het ook leuk om er wat extra’s bij te doen. Je kunt daarbij dan natuurlijk denken aan een leuk kaartje. Deze kun je dan een mooi design geven. Ook de vorm van de quote moet er natuurlijk leuk uitzien. Een quote is extra krachtig wanneer je deze voorziet van een leuk lettertype. Je kunt een quote voorzien van felle kleuren, maar ook van meer grauwe kleuren. Het is maar net wat het beste bij je past. Ook is dit natuurlijk afhankelijk van de gelegenheid. Als er echt wat te vieren is, dan zijn felle kleuren bijvoorbeeld een stuk leuker.

Een leuke quote

Meer teksten:

Heb je een leuke quote die je wilt delen met anderen? Stuur ons dan een e-mail naar leukequotes@tekst.nl. Correcties en tips kunnen hier ook naartoe gezonden worden.