Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een verjaardag moet gevierd worden en dit kun je op verschillende manieren doen. Wanneer jij je collega, familielid of partner wilt verrassen op zijn of haar verjaardag met een kleine attentie kun je tegenwoordig uit veel verschillende opties kiezen. Het belangrijkste is dat je de persoon in kwestie laat weten dat je aan hem denkt. De meest traditionele wijze van een felicitatie blijft toch wel het sturen van een verjaardagskaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Felicitatie

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Hieronder kan je enkele tips vinden om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag.

Een kaart is leuk en persoonlijk en je kunt er ook je eigen verjaardagswens op kwijt. Je kunt kiezen uit ontzettend veel verschillende ontwerpen en kaarten tegenwoordig. Er zal er altijd wel één tussen zitten die je aanspreekt. Je hebt verjaardagskaarten waar al een korte verjaardag boodschap in vermeld staan.

Deze kun je eventueel aanvullen met je eigen tekst. Vind je het iet wat lastig om zelf een tekst te schrijven, geen zorgen. Wij zullen later een aantal tips en tricks met je delen.

Wat ook leuk is, naast het kopen van een kaart, is het zelf ontwerpen van een persoonlijke kaart. Er zijn tegenwoordig veel websites die deze service aanbieden. Je kunt dan bijvoorbeeld een foto van de jarige laten afdrukken of wellicht een foto van jullie samen. Ook kan je er voor kiezen om een ander beeld te delen wat een speciale betekenis voor de jarige heeft. Het fijne aan het versturen van een felicitatie per kaart is dat je het volledig kunt personaliseren en zo de jarige job een echt feestelijk gevoel kunt geven.

Happy birthday

(Bron: Greetz)

Gefeliciteerd met je verjaardag

Tips en tricks voor een verjaardagswens om te feliciteren

Zoals we eerder zeiden helpen we je graag met het schrijven van een persoonlijke verjaardagswens voor de jarige. Het is belangrijk dat je eerst bepaald wat je band met de jarige is en hoe je het wilt aanpakken. Gaat het om een collega of om een vriend of vriendin? Of misschien om een familielid? Zorg dat de toon volledig passend is bij de relatie tussen jou en de jarige.

 • Zakelijk:
  Beste [vul naam in].
  Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag. U bent een fijne collega en maakt de sfeer op de werkvloer voor iedereen elke dag een stuk prettiger. Ik hoop dat u een prachtig jaar tegemoet gaat met mooie kansen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.
  Hartelijke groet,
  [vul eigen naam in]
 • Persoonlijk familielid:
  Lieve [vul naam of titel in (b.v mama, papa],
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik ben zo dankbaar dat jij mijn [vader/moeder/zus/broer] bent. Jij bent in één woord fantastisch. Ik heb zo veel mooie herinneringen met jou en ik hoop dat we ook het aankomende jaar veel nieuwe herinneringen zullen creëren. Je bent een topper!
  Liefs,
  [vul eigen naam in]
 • Persoonlijk relatie:
  Mijn allerliefste,
  Happy birthday! Wat hebben we samen een prachtig jaar achter de rug. Jij maakt elke dag leuker en het is met jou samen eigenlijk elke dag feest. Maar vandaag ben je jarig en ik wil je daarom extra in het zonnetje zetten. Je bent een bijzonder mens. Liefdevol, hartelijk, slim en bijzonder. Dankjewel voor weer een mooi jaar en we maken het aankomende jaar er een extra mooi jaar van samen.
  Kusjes xx
  [vul eigen naam in]

We hopen dat je met deze voorbeeld teksten voor uit kunt gaan en dat je jouw jarige job op een leuke manier kunt verrassen! Als laatste zijn hieronder nog enkele plaatjes te vinden.

Happy birthday to you

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag

Meer felicitatie teksten:

Correctie doorgeven, een mooie tekst toevoegen of een vraag stellen? Stuur ons dan een e-mail naar info@tekst.nl.