Iemand feliciteren met zijn of haar huisdier? Als je iemand kent die een huisdier heeft genomen, dan is het natuurlijk leuk als je hem of haar daarmee kan feliciteren. Een leuke manier om dat te doen is om een leuk kaartje sturen met een leuke tekst erop. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, zeker als er ook nog eens een dier op staat. Gefeliciteerd dieren kaartjes zijn hieronder te vinden.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten & kaartjes:* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Een huisdier jarig? Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd dieren

(Bron: Greetz.nl)

Het mooie van een kaartje is de persoonlijkheid ervan en de situatie waarvoor je het geeft. Veel mensen geven doorgaans namelijk niet dergelijke cadeau’s als iemand een huisdier neemt. Maar je kunt laten zien dat je aan een ander denkt door hier wel wat meer aandacht aan te besteden.

Een leuke tekst erop, dan is het wel hartstikke leuk natuurlijk. Maar wat voor tekst zet je nou op een kaartje aan iemand die een huisdier heeft genomen, vraag je je waarschijnlijk af. Een leuke tekst kan zijn: “Wat leuk een hond! Veel plezier samen en op vele mooi wandelingen!” Of: “Wat een feest, een dier in je huis. Een leuke aanwezigheid.”

Felicitatiekaart dieren

(Bron: Greetz.nl)

Het zou natuurlijk nog mooier zijn als je daar een leuk kaartje bij weet te vinden. Bijvoorbeeld een mooi kaartje met een hond of ander dier erop die van toepassing is. Bovendien kun je de kaart ook voorzien van mooie kleuren.

Misschien kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de kaart dezelfde kleur te laten zijn als de hond. Op die manier heb je dan al een soort connectie en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Het is dus echt aan te raden om zoiets te doen.

Want als je iemand laat merken dat je aan hem of haar denkt, zul je er doorgaans ook veel voor terugkrijgen.

Verjaardagskaart hond

(Greetz.nl)

Kaart dieren felicitatie

Bron: Greetz.nl

Meer teksten:

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden. Wij stellen het erg op prijs als je de pagina wilt delen. Een mooie tekst toevoegen aan dit artikel? Stuur ons dan een e-mail.