Beterschap wensen: wat te schrijven in een beterschapskaart of beterschap ballon? Het kan lastig zijn om de woorden te vinden om uw condoleances te betuigen in een “beterschap” -kaart. We zijn hier om het u gemakkelijker te maken. Hieronder meer over beterschap wensen en ballonnen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:

Beterschap

* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Beterschap ballon versturen &  bezorgen

Vraagt u zich ooit af hoe die beterschapskaarten zo ontroerend kunnen zijn? Misschien hebben zelfs een paar van die enveloppen je vrolijk gemaakt toen u een briefje kreeg van een vriend of geliefde. U hoeft echter geen professionele schrijver te zijn om de perfecte boodschap over te brengen op een vriend.

Waarom? Omdat we u een handleiding geven over het schrijven van “beterschap” -kaarten die persoonlijk en uniek aanvoelen. Of u nu op zoek bent naar een grappige beterschap tekst om de zaken luchtig te houden of een ‘ik denk aan je’-citaat dat wat delicater is, we hebben niets dan sympathieke uitspraken voor u. Hier is wat u kunt schrijven in een “beterschap” kaart of op een beterschap ballon.

Beterschap ballon

(Bron: Greetz)

Teksten en foto’s op de ballon laten bedrukken

Begin met een persoonlijke begroeting

Als u een dierbare schrijft die net een verlies heeft geleden of op de een of andere manier lijdt, wilt u uw gevoel uiten en laten blijken voor de situatie. Houdt vast aan vertrouwdheden die specifiek zijn voor de persoon naar wie u schrijft, zoals ‘lieve’ of een bijnaam die u vaak voor elkaar gebruikt.

Deel enkele beterschapswensen voor bij de ballon

Deze gevoelens hoeven niet overdreven of over de top te zijn. Korte en eenvoudige gedachten vanuit het hart zullen het meest betekenen voor een vriend of familielid. Bedenk manieren om een ​​persoon het beste te wensen in overeenstemming met zijn situatie. Als ze een blessure hebben opgelopen, wens ze dan een spoedig herstel. Als ze een moeilijke tijd doormaken, laat die persoon dan weten dat je aan hem of haar denkt.

Ballonnen beterschap wensen

(Bron: Greetz)

Hier zijn enkele specifieke uitspraken die spreken over verschillende “beterschap” situaties:

Beterschap wensen:

“Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen!”

“Ik wens je het beste met dit herstel.”

“Neem de tijd om bij te komen en we zien je graag binnenkort!”

Grappige goede wensen:

  • “Zelfs de ziektekiemen kunnen hun handen niet van je afhouden!”
  • “Ik denk niet dat dit de beste manier was om aan het werk te gaan, maar ik mis je!”
  • “Bekijk deze week je portie Netflix zodat je weer aan het werk kunt en we notities kunnen vergelijken!”
Beterschapsballonnen

Bron: Greetz

Druk iets persoonlijks uit

Mensen houden ervan om met persoonlijke verhalen en herinneringen terug te kijken op hun vriendschappen en relaties, vooral als ze pijn hebben. Als u een herinnering opschrijft, krijgt uw vriend moed en krijgt hij de hoop dat hij of zij aan de andere kant van zijn of haar moeilijkheden kijkt. U kunt ze helpen verzekeren dat u aan hun zijde blijft en door dik en dun hun vriend blijft.

Laat uw liefde blijken

Het belangrijkste dat u voor een vriend kunt doen, is uw liefde delen. Mensen moeten weten dat ze geliefd en gesteund worden in hun beproevingen. Een simpel ‘Ik hou van je’ en ‘Ik ben er voor jou’ kunnen alles voor iemand betekenen en het verschil zijn om hun last een beetje lichter te maken.

Een tip, een beterschap tekst of sterkte tekst toevoegen? Stuur ons een e-mail naar info@tekst.nl.